Diskusjon:Samiske geografiske navn i Bodø

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Pitesamisk (og nordsamisk)

Jeg har lagt til kolonner for pitesamisk og nordsamisk. Det siste er kanskje overkill på lengre sikt, men gitt at i alle fall området på sørsida av Saltenfjorden opphavlig er et pitesamisk område (og nordsida trolig et mindre entydig overgangsområde område mot lulesamisk), bør i alle fall pitesamisk være med. ØysteinVangsnes 10. feb 2011 kl. 17:00 (CET)

Bakgrunnsmaterialet inneholdt ikke navn på flere former, men grensene mellom dem er ikke enkle og entydige så regner med at det finnes mye overlapp mellom språkene. Formen som er brukt på samisk Wikipedia er litt annerledes, det er fordi tabellene er brukt som kilde for oversettelser. Det ser imidlertid ut som det er enklere å hente oversettelser rett fra scriptet til Sami Giellatekno. Fordelen med å ha oversettelser på Wikipedia er at en kanskje får inn en del former som mangler andre steder. — Jeblad 10. feb 2011 kl. 17:48 (CET)
Olve Utne har plassert Qvigstads samiske navn rundt Saltenfjorden på dette kartet http://alnakka.net/w/images/1/12/Samisk_ved_Saltfjorden.png. Der er det litt å hente. Noen former må riktignok kanskje helst få en mer moderne skriveform. ØysteinVangsnes 11. feb 2011 kl. 11:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Samiske geografiske navn i Bodø. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 00:03 (CEST)[svar]