Diskusjon:Rohkunborri nasjonalpark

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nærmeste by. I artikkelen står det "Nærmeste by: Setermoen". Setermoen er ikke by. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.202.158.44 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei. Som en del av alle wikipediaartiklene om nasjonalparker brukes en Mal:infoboks nasjonalpark, med noen felt som skal fylles ut for alle parker. Ett av disse feltene er «Nærmeste by». Slik jeg ser det, er ikke hensikten med det å avgjøre hva som er nærmeste by i «by-rettslig forstand» - i den forstand at vi skal bruke kilometerteller og vurdere hvem som har og ikke har bystatus; men å fortelle leseren hva som er nærmeste by/tettsted/større sted som en reisende kan bruke som utgangspunkt i forhold til å besøke nasjonalparken. Av samme grunn står det «Tynset, Røros og Støren» ved Forollhogna nasjonalpark, «Dombås» ved Dovre nasjonalpark og «Engerdal» ved Gutulia nasjonalpark. OK? Mvh --M Haugen 26. okt 2011 kl. 12:05 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rohkunborri nasjonalpark. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 21:40 (CEST)[svar]