Diskusjon:Puddefjordsbroen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Avisartikler om plattformkollisjon[rediger kilde]

Fra http://www.norwaves.com/norwaves/Volume2_1994/v2nw01.html : P L A T T F O R M SLET SEG I ORKANKASTENE (Aftenposten) Stormen paa Vestlandet foerte i gaar til at boligplattformen Polyconcord slet seg og braste inn i Puddefjordsbroen ved Bergen. Stormen over Vestlandet avtar i loepet av dagen til liten kuling. Boelgehoeyden i Nordsjoeen var i gaar opptil 11 meter.

Fra http://www.bergen.kommune.no/info/spmal.html : Puddefjordsbroen [...] ble "påkjørt" av en oljeplattform under stormen 23. januar 1994, men fikk ikke varige skader

I tillegg kan jeg huske det klart, Nina kan visstnok huske det klart, og jeg har snakket med andre idag som også husker det klart, og som gikk forbi og så skadene den gangen. Hilsen Kristian Harms

Hvem Hva Hvor 1995 s. 36:
Under storm med orkan i kastene sliter oljeboringsplattformen "Polyconcord" seg og braser inn i Puddefjordsbroen i Bergen -Nina- 19. aug 2005 kl.09:03 (UTC)

Broen ble ikke truffet. Se dette avisoppslaget fra 1994: http://no.wikipedia.org/wiki/Bilde:Pudde.jpg Spesial:Brukerbidrag/Bjarne22

Kan du skrive nøyaktig hvilken avis du har klippet fra og dato? Her må vi ha klare lisenser på bilder så det hadde vært fint om du kunne ringe avisen og få tillatelse til å publisere dette her. Lar det ligge i artikkelen til det er avklart siden saken har vært dskutert. -Nina- 18. sep 2005 kl.19:40 (UTC)
Konda, alias Håkon Hopsdal, er journalist i Annonseavisen, hvis ikke jeg husker feil. Spesial:Brukerbidrag/83.108.242.96

Avisutklippet støtter at broen ble truffet[rediger kilde]

Avisutklippet bare bekrefter det vi har påstått hele tiden. Jeg synes det er på tide at du slutter å kødde til denne artikkelen nå, med uriktige opplysninger. Hvis fortau, rekkverk og lyktestolper på broen ble ødelagt (slik jeg og mange andre klart kan huske, og slik både du og jeg har funnet dokumentasjon for), så ble broen per definisjon truffet. At det var "så nær, så nær" henviser ikke til at broen var nær ved å bli truffet, men til at den var nær ved å bli ødelagt. I tillegg ser artikkelen forferdelig rotete ut, nå som det er et digert avisutklipp nederst. Som sagt, på tide å slutte å kødde med denne artikkelen nå. Du får få noen dager til å svare, så vil jeg tilbakeføre den til slik den var.--Harms 21. sep 2005 kl.23:49 (UTC)

Joda, den ble truffet som bare det. Jeg husker at de dreiv og reparerte på brua i flere uker etter dette, og tror ett av kjørefeltene ble sperret av under den perioden. – Sunny256| 22. sep 2005 kl.00:00 (UTC)

Annonseavisen ville jeg uansett ikke brukt som kilde. En ting er at språket er ganske platt, men i tillegg mener jeg å ha erfart at etterretteligheten av artiklene ikke er den beste. --Eddi (Snakk) 22. sep 2005 kl.09:49 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Puddefjordsbroen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. sep. 2017 kl. 18:22 (CEST)[svar]