Diskusjon:PlayStation

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen PlayStation er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Spire Spire Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på spire-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Korrigering[rediger kilde]

Takk til bruker 91 for en meget bra korrigering. Denne artikkelen begynner nå å få en penere layout. 138.62.101.134 6. mar 2009 kl. 09:05 (CET)

Magnetisering? Når har magnetisering vært et problem for optiske medier som CD-ROM? ALDRI... Magnetisme fra komponenter i en spillkonsoll vil aldri kunne påvirke hverken data lagret på en CD, eller lesingen av data fra en CD... Ei vil heller bruk av CD'er skape magnetfelter sterke nok til å påvirke spillkonsollen på noen måte... At alle data på CD'en er tilgjengelig samtidig er også feil... Laseren leser bare ett punkt av plata på ethvert tidspunkt, men tilgang til data får konsollen relativt raskt, ettersom data er indeksert, og cd stasjonen kan søke seg frem til det konsollen vil ha tak i... Random Access kalles dette, men det er ikke det samme som at alle data alltid er tilgjengelig... Dataene må lokaliseres og identifiseres før de kan benyttes... Svein Are Karlsen (diskusjon) 28. des. 2017 kl. 11:37 (CET)[svar]