Diskusjon:Nosa Igiebor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
  • Fornavnet kan ifølge nettsøk staves på mange måter, hvis artikkelen blir utvidet til et godkjent minimum, MÅ navnet sjekkes!
    • Nosa Emanul
    • Nosa Emanuel
    • Nosa Emanuell
    • Nosahare Emanuel
    • Emanuel Nosa
    • Emmanuel Nosakhare "Nosa"
    • eller som angitt her : Emanuell Nosakhare -->

Slik er spilleren presentert på Lillstrøms eget oppslagsverk, Kanaripedia:

Emmanuel Nosakhare "Nosa" Igiebor (født 9. november 1990) er en fotballspiller i fra Nigeria. Debuterte for LSK i bortekampen mot Tromsø 18. april 2009, da han i det 67. spilleminutt kom inn som reserve for Espen Søgård. Scoret sitt første seriemål i bortekampen mot Strømsgodset 21. mai 2009.

"Nosa" har tidligere spilt for Warri Wolves, og har landskamper for Nigerias U-20 landslag.


Karriere som spiller[rediger kilde]

Klubb Ligakamper Ligamål Periode
Norges flagg Lillestrøm 19 2 2009


Syns vi bør forholde oss til hva LSKs offisielle sider måtte si. I dette tilfellet Emanuell Nosa Igiebor. Kjell Tore Engvik 24. okt 2009 kl. 02:34 (CEST)

På nettforumet til Kanarifansen er navnet hans Emmanuel Nosakhare Igiebor. Selv ønsker han å bruke "artistnavnet" Nosa. Dette ifølge "Gilbert", en mann med faktakunnskap rundt LSK. Hilsen Yellow-not-jella.

http://www.kanari-fansen.no/debatt/showthread.php?t=13419

  • Virker som Kanaripedia har mest rett. Etter diverse søk så jeg at navnet ble stavet Emmanuel Nosakhare Igiebor i de fleste medier. Uansett ser ikke Emanuell ut til å være riktig skrivemåte, da det bare er LSK.no og noen få avisartikler og utenlandske nettsider som staver det slik. Emanuell virker generelt (ut fra diverse søk igjen) ikke som en vanlig stavemåte for navnet. Det går i enten Emanuel eller Emmanuel. Av ovennevnte argumentasjon vil jeg si at Emmanuel virker mest troverdig. NFF bruker også Emmanuel på sine nettsider. Nå til et annet poeng: I henhold til Wikipedias bestemmelser i forhold til artikkelnavn vil jeg anmode å flytte artikkelen til Nosa p.g.a. at det er dette navnet han er kjent under og vil bli kjent under (artistnavn). Sammenlikner med Ronaldinho kontra Ronaldo de Assis Moreira. WikiVic (snakk) 31. mar 2010 kl. 16:39 (CEST)