Diskusjon:Nordicmafia

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i mai 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.
Artikkelen Nordicmafia er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.


Automatisering av spillet[rediger kilde]

Vil bare rette på at den nye antiboten nå er kommet forbi, og at det igjen flommer over av bots for dette spilet enda en gang. Kildehenvisning

Finnes ikke på andre språk[rediger kilde]

Vennligst fjern lenken til engelsk

Artikkel i Aftenbladet[rediger kilde]

Noen har vist tatt Nordic Mafia veldig seriøst og rett og slett brukt 10 000 kr.. Les hele saken her

--- SONordahl 7. jul 2006 kl.13:33 (UTC)

Artikkel på Dagbladet[rediger kilde]

Ser ut som om serveren døde etter artikkelen om stripping ble trykket av Dagbladet.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2006/02/21/458509.html er artikkelen han sikkert tenkte på. Serveren er ikke ut til å være død da jeg kommer fint inn i spillet. --Futti 21. feb 2006 kl.11:25 (UTC)

Oppbygging av artikkelen[rediger kilde]

Per i dag er ikke denne artikkelen særlig utfyldende rundt hvordan ting og tang i spillet fungerer. Ser noen har lagt til en liten beskrivelse av hvordan Club de Gangster fungerer. Dette er forsåvidt greit, men det burde struktureres med overskrifter og ikke legges i avsnittet med oppsummeringer av hva spillet har og tilby. --Futti 7. apr 2006 kl.01:40 (UTC)

Nå er det kommet flere artikler og flere vil det komme etter hvert. --- SONordahl 22. jun 2006 kl.11:55 (UTC)
Da var det kommet enda flere artikler, og det kommer stadige flere! --- SONordahl 15. jul 2006 kl.15:15 (UTC)
Da var NordicMafia Artikkelen oppdatert etter en lang sommerferie! Kommer til og oppdatere den snart igjen! --- SONordahl 9. sep 2006 kl. 12:01 (UTC)

Bør det linkes til nettaviser som handler om Nordicmafia? Det har en tendens til å bli litt mange lenker i "Eksterne lenker"-boksen og det skaper problemer i forhold til det med at Wikipedia ikke er en lenkesamling. Beste hadde vært å hatt de som står om i teksten. Men hvis kun de står så vil noen begynne å krangle inn de andre avisene inn i teksten og vi er inne i samme syklusen. Er det noen som har noen forslag? --Futti 2. jun 2006 kl.12:32 (UTC)

Avisene som er tilknyttet Nordicmafia er viktige sider for alle NM brukere, derfor bør vi ha dem med i eksterne lenker. (Usignert innlegg av 84.48.41.73)
De er kanskje viktig for NM-spillere, men dette er et leksikon og ingen lenkesamling. Kan ikke noen heller lage en side med lenker som har med Nordicmafia å gjøre? Da kan jo den lenke fra Wikipedia. --Futti
Nei, hvis det ble laget en "lenkeside" til nordicmafia så ville ikke brukere vite hva de skulle søke på... Hvis noen søker på nordicmafia så har de lyst å finne lenker til hjelpesider også. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.48.41.73 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Nah. Dette er et leksikon og ikke noen søkeside for hjelp til spillet. Leksikalsk informasjon kan riktig nok legges inn, men det bør være måte på. Se Hva Wikipedia ikke er så kan du finne ut litt mer. Anbefaler deg å registere deg en bruker og logge inn når du skriver her :-) --Futti
Helt enig med Futti. Slike lenker bryter med alt jeg har sett i spillartikler tidligere (og jeg har lest/rotet i ganske mange). Som han sier skal Wikipedia tilby informasjon om spillet, ikke hjelp til det.  – Jonas Riise Hamre (Diskusjon|Bidrag|E-post) 2. jun 2006 kl.21:41 (UTC)
NordicMafia har en lenkeside NordicPortalen her er det lenker fra aviser til NM Kalkis, det er dere som bestemmer om det skal være lenker til Aviser der... Men selv, ville jeg lat de være der, tilfeldig noen som ikke skjønner NordicPortalen så.. Det er jo lettere for ny begynnere og la lenkene stå - - SONordahl 18. jun 2006 kl.06:16 (UTC)
Vil minne om at Wikipedia ikke skal være en manual for nybegynnere, men heller inneholde leksikalsk informasjon om Nordicmafia. I stede for å krangle om lenkene så er det mer produktivt å utvide artikkelen. Siden jeg ikke spiller Nordicmafia så har ikke så altfor god kjennskap til funksjonene og det er fint om andre kan utfylle avsnittene jeg har begynt på. --Futti 18. jun 2006 kl.09:03 (UTC)
Ok.. Jeg kan begynne og utvide noen av artikkelene. Det er samme for meg om lenkene skal være der eller ikke så..--- SONordahl 22. jun 2006 kl.11:16 (UTC)
Da har jeg oppdatert og laget noen nye artikler.. Skal få skrevet flere senere... --- SONordahl 22. jun 2006 kl.11:53 (UTC)

Innlegg som bør bearbeides[rediger kilde]

Følgende innlegg bør bearbeides til å bli mer objektiv og bedre passe inn i artikkelen. Det er trolig skrevet av den anonyme brukeren som la den inn i hovedartikkelen. --Futti

innlegg under skrevet av en erfaren NordicMafia (NM) spiller. dato 9. juni 2006
etter den vel omtalte restarten av spillet som skjedde i feberuar grunnet alt for mye utnytting av bug (feil i spillet) og triks som gjør spillere rike, fulle av kuler, og gir dem høyere rank, har nordic forandret seg enormt mye. alle over ranken hitman ble degradert til hitman, og alle spillere fikk 1million kroner på hånda og 5000 kuler (uansett hvor mye du hadde fra før, så noen tjente på det, mens andre ikke)
folk var forbanna over restarten og en god del "kjente" spillere valgte å slutte med NM, noe som var et aldri så lite tap for deres beundrere o.l. folk begynte nå å fokusere for fullt på hvordan tjene mest penger på kortest mulig tid (for med penger kunne man få et stort forsprang i rankingen, og bli Don først ved hjelp av Organisert criminalitet osv. etter som fokuset var satt så høyt på akkurat penger, fant mange triks på hvordan tjene mye mer penger enn det dem hadde, noe som gjorde dem rike.
andre der igjen svindlet, og lovet bort ting i dyre dommer, mot betaling. sider som lovet ut poeng (som er en vitkig del av spilet) ble også produsert på høygir, og folk lot seg lure til å gi vekk brukernavn og passord i god tro om at de ville motta masse penger og poeng. det eneste som skjedde var at offrene ble "hacket", mistet alle pengene sine, og i verste fall ble drept (via RR, et spill som man kan spille når man er hitman og oppover, som spiller på sjangse. enten får du 5millioner ellers dør du).
nå som noen av de beste spillerene er sluttet er NM ikke noe gøy lenger. forumene overflommes av SPAM og usakelige/idiotiske poster. forumene er også overbeskyttet av moderatorene, så uansett hva du skriver blir nesten innlegget alltid slettet. alle har alt for mye penger. før var det mye å ha 100millioner, nå har de rikeste godt over tusen billioner (en trilliard?). poeng er overpriset, ingen er hyggelige lenger, folk kaster dritt til spillere, hitlista er ødlagt med spamming, alt for mange Don (over 200 stk) osv osv i det uendelige.
det burde stå som regel nr 1 (må lese regler før du registrer) at ved å godta avtalen godtar man i samme slengen å bli hacket. det er utrolig mye hacking der, noe som strider i mot norsk lov. det kan medføre til 3 års fengsel, og er nå det verdt det?? for noen skarve penger på et spill? jeg selv har blitt hacket 6 ganger, og jeg skifter passord ofte, pluss at passordene er vanskelige å knekke.
mener at de dårlige sidene bør fremlyses like mye som de gode sidene. mange av funkjsonene på spillet er ennå ikke ferdige, som fabrikkene, og flyplassene, samt politistasjonen.
mvh

Opprydning[rediger kilde]

Jeg starter arbeidet med å rydde opp i denne artikkelen. Den trenger både språkvask og korrekturlesing ;) På historie-delen har jeg slettet de to siste linjene om antall brukere (se historikk). Det er ikke oppgitt årstall og dessuten er antall spillere allerede gjengitt lenger oppe i artikkelen.Alexanderkg 27. jan 2007 kl. 20:35 (CET)

Medieomtalene[rediger kilde]

Burde fått inn noe om alle medieomtalene som spillet har hatt. Hva som er kjernen i de. --Futti 28. jan 2007 kl. 14:14 (CET)

Navnendring[rediger kilde]

Historien bak navnendringen fra Cybermafia til Nordicmafia er bare tull. Jeg har endret den nå, og tatt med den ordentlig grunnen jeg fikk forklart fra administrasjonen i spillet gjennom e-post. Hvorfor ville Cybermafia-ledelsen endre navn til Nordicmafia da det lignet enda mer på Norwegian Mafia sitt spillnavn?

Nordicmafia endret navn siden de først og fremst ikke ønsket å bli forbundet med den eldre versjonen(forumversjonen), som de selv mente var altfor dårlig. Det var i tillegg en hackegruppe som het Cybermafia. De følte også at Nordicmafia var et mer passende navn til målgruppen.

Skrevet av Leedo 14. feb 2007 kl. 15:56 (CET)

store deler av denne artikkelen er ren reklame for spillet. Spesielt slutten på underpunktet "historie" Slik jeg ser det tilfredstiller artikkelen per i dag ikke kvaliteten og objektiviteten som wikipedia tilstreber Dette usignerte innlegget ble skrevet av 91.149.16.10 (diskusjon · bidrag) 20. mar 2008 kl. 14:14 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nordicmafia. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 12:54 (CEST)[svar]