Diskusjon:Nazistenes kunsttyverier

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Eldre innlegg[rediger kilde]

Muligens bør de omtalte hendelser flyttes ut i egne artikler og artikkelen generaliseres. — Jeblad 12. apr 2009 kl. 15:41 (CEST)

For å være ærlig, likte jeg ikke overskriften, siden den inviterte til nærmest grenseløshet uten å dekke særlig mye. En samleartikkel og mange spissede ville kunne gjøre seg. Jeg kan bidra litt, men ikke dekke hele feltet. Noe av entartetprosessen + Görings samlede passer i hvertfall inn. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 21:50 (CEST)
Foresvever meg at artikkelen opprinnelig var om en enkelthendelse, og så ble det flagget et ønske ett eller annet sted om at den skulle generaliseres. — Jeblad 12. apr 2009 kl. 21:53 (CEST) Hva jeg husker, den var jo min… ;p

Akkjasann - den naturlige harddisken kan funke ganske så vilkårlig. Men overskriften er jo en invitt i seg selv, siden det var ganske så utbredt over det meste av tyskokkupert område. Men hvem gjør hva? Jeg er pt. ikke i superskrivemodus, men prøver å hinke med etter beste evne, så «noen» får starte og peke. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 22:27 (CEST)

Koble til andre språkversjoner?[rediger kilde]

Wikipedia på engelsk har Nazi plunder:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_plunder

Formelt sett er det en artikkel for all plyndring, men ser ut som kunst er hva som blir omtalt der, er det en artikkel å koble denne til? Hva tror Bruker:Erik den yngre? Ulflarsen (diskusjon) 2. okt. 2023 kl. 01:02 (CEST)[svar]