Diskusjon:Nazistenes kunsttyverier

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Muligens bør de omtalte hendelser flyttes ut i egne artikler og artikkelen generaliseres. — Jeblad 12. apr 2009 kl. 15:41 (CEST)

For å være ærlig, likte jeg ikke overskriften, siden den inviterte til nærmest grenseløshet uten å dekke særlig mye. En samleartikkel og mange spissede ville kunne gjøre seg. Jeg kan bidra litt, men ikke dekke hele feltet. Noe av entartetprosessen + Görings samlede passer i hvertfall inn. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 21:50 (CEST)
Foresvever meg at artikkelen opprinnelig var om en enkelthendelse, og så ble det flagget et ønske ett eller annet sted om at den skulle generaliseres. — Jeblad 12. apr 2009 kl. 21:53 (CEST) Hva jeg husker, den var jo min… ;p

Akkjasann - den naturlige harddisken kan funke ganske så vilkårlig. Men overskriften er jo en invitt i seg selv, siden det var ganske så utbredt over det meste av tyskokkupert område. Men hvem gjør hva? Jeg er pt. ikke i superskrivemodus, men prøver å hinke med etter beste evne, så «noen» får starte og peke. Bjørn som tegner 12. apr 2009 kl. 22:27 (CEST)