Diskusjon:Narsissistisk personlighetsforstyrrelse

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Radikal opprydding[rediger kilde]

Artikkelen er pinlig uleksikalsk, og flere har etterspurt opprydding i over tre år. Hvis ingen tar jobben med en radikal opprydding, foreslår jeg at alt unntatt infoboksen og de tre første setningene slettes. Det vil innebære en stor forbedring.--Wtfsvi (diskusjon) 12. des 2012 kl. 23:42 (CET)

Hei! Det er jeg ganske enig i - selv om det sikkert er litt mer enn de tre første setningnene som kan stå. Har du lyst til å gjøre et forsøk? Eivind (d) 13. des 2012 kl. 09:15 (CET)
Jeg er enig i at noe mer enn de tre første setningene kan stå, men jeg har verken kapasitet eller kompetanse til å gå gjennom og finne ut hva. Ingenting er kildebelagt. (En av sjekklistene kunne kanskje f.eks. være OK å la stå, men jeg er usikker på om det er copyright-problemer med dem. Og kilden måtte i alle fall spores opp.) Derav forslaget om å bare slette alt hvis ingen vil ta den store jobben med å rydde opp.--Wtfsvi (diskusjon) 13. des 2012 kl. 16:51 (CET)
Jeg fjernet alt utenom ingressen - så får vi håpe noen kan bygge videre med en ryddig, kildebelagt tekst. Eivind (d) 13. des 2012 kl. 17:12 (CET)
Flott. Jeg slettet de tre eksterne lenkene også. To ledet ikke til noe forstandig, og den tredje var neppe nødvendig gitt formen artikkelen har nå.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. mai 2023 kl. 05:58 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Narsissistisk personlighetsforstyrrelse. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. sep. 2023 kl. 11:44 (CEST)[svar]