Diskusjon:Motorsag

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En kjempegrei artikkel som i tillegg er flott illustrert. Slike skulle vi sett mer av.

Men

Det blir mismatch ml Tittel og Tekst. Hva med å flytte den til f.eks Motorsag brukt til trefelling eller noe i den stilen? Bare et forslag.

Det er absolutt ikke samsvar mellom tittel og innhold. Jeg synes forøvrig at det er en nokså uencyklopedisk artikkel slik den står nå, og at innholdet helst bør deles opp mellom f.eks. en artikkel om motorsag (med et sikkerhetsavsnitt), og en artikkel om trefelling, samt at det bør gjøres en del språkvask. F.eks. synes jeg illustrasjonene er imponerende, og det er ingen grunn til å unskylde kvaliteten i teksten. Cnyborg 30. mar 2005 kl.18:13 (UTC)
Dette er en skoleoppgave jeg gjorde, konvertert til wikipedia. Jeg er enig i at den bør deles opp, og språket bør renses/rettes (Det må alle mine artikler, som jeg sier i brukerprofilen min er jeg veldig dårlig til rettlesing. Jeg ser meg liksom blind på min eia tekst og merker ikke feil noe serlig, selv om jeg leser gjennom. ThorRune
Jeg gjorde en oppdeling men den ble rar. Hva om jeg setter sammen "Kvisting" og "Trefelling" i skogbruk, host, tømring eller noe sånt? ThorRune

Jeg ser denne artikkelen som noe uferdig enda, og tar derfor noen grep. Jeg kommer til å starte med sikkerhetsutstyret på selve saga. Dette er: venstrehåndsbrems, sverdbrems, høyrehåndsvern, kjedebrems, korte sverd og stoppknapp. Artikkelen inneholder også feil og mangler som bør rettes på. Hlyngh 5. jan 2008 kl. 16:18 (CET)