Diskusjon:Menneskerettighetserklæringen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Flytting/utvidelse[rediger kilde]

Jeg tror selve erklæringen bør flyttes til Wikisource, slik som de har gjort på f.eks. dansk Wikipedia/Wikisource. Noen motforestillinger? Mewasul 31. jan 2009 kl. 04:09 (CET)

Du må gjerne flytte teksten over, men så lenge selve artikkelen er så kort som den er, tror jeg vi kan la erklæringen ligge her. V85 31. jan 2009 kl. 09:49 (CET)
Artikkelen blir mye lenger målt i bit så lenge den inneholder selve erklæringen, men den inneholder ikke så mye mer informasjon av den grunn. Personlig synes jeg at det er mye lettere å arbeide med en kort artikkel, med å utvide etc., enn en lang en. Dessuten ser jeg på Wikipedia som en plass å finne informasjon om noe, mens, vel, Wikikilden har originaltekster. Men det er bare min mening. :) Mewasul 31. jan 2009 kl. 10:32 (CET)

Støtter flytting av selve erklæringen, samtidig bør artikkelen utvides. Mvh - Ulf Larsen (diskusjon) 20. mai 2013 kl. 10:57 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Menneskerettighetserklæringen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. sep. 2017 kl. 07:38 (CEST)[svar]