Diskusjon:Marge Simpson

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Marge Simpson er en del av underprosjektet Simpsons, som jobber med å forbedre Simpsons-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på B-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Språkvask[rediger kilde]

Hvorfor trenger denne artikkelen språkvask? Det er klart den trenger bilder for ikke å bli så bred og kjedelig, men hvilke bilder? Jeg mener denne ikke trenger språkvask. Jeg har rikelig med overskrifter. Det er forøvrig jeg som brukte to uker på dette. --Marcus 2. apr 2006 kl.10:18 (UTC)

Jeg ser den hadde noen stavefeil og noen trykkleifer. Jeg mener selv jeg har fjernet alle disse, men ingen bilder eller maler har kommet opp. Jeg har også byttet om "skrift" med «tekst». Kan vi fjerne den stygge språkvasken fra artikklen min nå..? --Marcus 2. apr 2006 kl.10:57 (UTC)

Nå blei den fin, altså... Eller? Har til og med laget nye artikler bare for at det ikke skal være røde lenker og at denne artikkelen skal se ut. --Marcus 2. apr 2006 kl.11:56 (UTC)

Jeg teller seks skrivefeil bare i innledningen, og ellers er artikkelen full av anglisismer. Zerblatt 2. apr 2006 kl.13:00 (UTC)

Hva er anglisismer...? Og er enig, fant noen selv. Det er bare det at det er ganske mye tekst der og tar lang tid å vaske den. Skal prøve. Ha en fin dag! --Marcus 2. apr 2006 kl.20:22 (UTC)

Da du tilbakestilte min versjon, tok du også bort en rekke forbedringer jeg har gjort. Jeg gjøre ikke bare dritt her. Jeg mente selv jeg hadde rettet på den, men ei. Skal ikke skje igjen. --Marcus 3. apr 2006 kl.07:15 (UTC) Burde jeg ikke skrive så mange meld.?
Helt enig Marcus, Zerblatts tilbakestilling var langt fra heldig. Jeg omgjorde tilbakestillingen, men beholdt språkvask-merket da språket ikke er godt nok ennå. Kjetil Ree 3. apr 2006 kl.09:36 (UTC)
Oi, jeg beklager, det var ikke meningen. Jeg tittet på den siste endringen din på bakgrunn av beskrivelsen, «fjernet språkvasket», og så at {{språkvask}} var fjernet. Men jeg overså altså alle forbedringene i den samme endringen, og tilbakestilte kun for å få tilbake språkvaskbeskjeden. Så det var bare en glipp, og det beklager jeg.
En anglisisme er en betegnelse på setningskonstruksjoner og ordvalg som bærer tydelig preg av å være mer eller mindre direkte oversatt fra engelsk, og som derfor kan se litt rare ut eller til og med bli nesten meningsløse på norsk. Zerblatt 3. apr 2006 kl.10:55 (UTC)

Fin artikkel, men trenger nok en liten omgang i språkdusjen. Knall avsnitt om Alder! =D Marco 3. apr 2006 kl.17:28 (UTC)

Nå har jeg gått igjennom, avsnitt for avsnitt, og vasket den. Hva sier dere? Jeg jobber en uke til og fjerner {{språkvask}}. Hvis dere leser den er den ikke så verst..?! --Marcus 14. apr 2006 kl.21:18 (UTC)
Jeg synes artikkelen er veldig bra, og du kan selv få æren av å fjerne merkingen. BRA JOBBA! -Helga 14. apr 2006 kl.21:25 (UTC)
Satt inn igjen språkvask-merket. Se særlig avsnittet "Etter high school".--85.167.41.36 13. des. 2015 kl. 07:57 (CET)[svar]

Ukjent bror[rediger kilde]

Jeg har aldri hørt om Marges bror Ardie, og navnet nevnes heller ikke i den engelske Wikipedia. --Anorexorcist 29. mai 2007 kl. 17:50 (CEST)[svar]