Diskusjon:Maktene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Referanser[rediger kilde]

Alle disse sidene som omhandler Maktene, Kreftene og de andre i infoboksen på disse mangler litteraturreferanser og lenker til de konkrete bibelsitetene. Dette bør legges til. Mortendreier 20. jan 2007 kl. 13:20 (CET)

Det finnes en del i Solrun Nes Mysterienes formspråk. Jeg har ikke tid til å sjekke det opp nå, men boksen er laget av meg til engleartikkelen og den ble flyttet inn i artikklene fort igår kveld for å unngå at de ble satt til sletting. Boksen er laget ut fra opplysninger i Solrum Nes bok og Geir Hellemo Guds billedbok. --Nina 20. jan 2007 kl. 13:26 (CET)

Vi bør vel gå til originalkildene i slike tilfeller? Mortendreier 20. jan 2007 kl. 22:47 (CET)

Når det gjelder oppdelingen i ordener er der ingen sprik i kildene. Orginalteksten av Dionysios Arepagiten eller Pseudo-Dionysius er også i kildene: http://www.esoteric.msu.edu/VolumeII/CelestialHierarchy.html Inndelingen er bygget på denne kilden og ikke på bibelvers.
At artikkelen trenger en del arbeid for å bli skikkelig god er det ikke tvil om men som med andre artikler dette må få skje over tid. Jeg vil tilføye at denne beretningen er viktig ikonografisk da det finnes fremstillinger av engler ut fra denne tolkningen flere steder både i Øst og vest. --Nina 20. jan 2007 kl. 23:38 (CET)

Innledningen[rediger kilde]

Innledningen bør bli mer presis. Jeg trodde først at dette omhandlet noe i Ringenes Herre eller noe i den stil. Kjetil r 21. jan 2007 kl. 00:16 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Maktene. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. jul. 2017 kl. 23:33 (CEST)[svar]