Diskusjon:Liste over norske ornitologiske bøker

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor gjennopprettet?[rediger kilde]

Denne ble slettet 29. september jmf. Wikipedia:Sletting/Slettet/september 2007. Er det noen grunn til at den har fått nytt liv? Mvh. Loern 30. sep 2007 kl. 22:09 (CEST)

Den ble gjenopprettet av Bruker:Pjacklam. Hør med ham. mali 30. sep 2007 kl. 22:41 (CEST)
Listen er, såvidt jeg forstår, laget på bakgrunn av at det finnes en tilsvarende svensk side. Jeg er enig i at den opprinnelige artikkelen kunne se ut som en tilfeldig oppramsing (jf. slettesiden du refererer til), men artikkelen inneholder nå en innledning som forklarer hva listen inneholder, og det er lagt inn en lenke til den tilsvarende svenske artikkelen. Såvidt jeg forstår, arbeides det også med denne artikkelen. Svenskene har tilsvarende artikkel, så da regner jeg med at også vi kan ha det. –Peter J. Acklam 30. sep 2007 kl. 23:00 (CEST)
Ok, bare lurte. Var ikke ment som kritikk. Som ny bruker er jeg ikke kjent med alle reglene her. Mvh. Loern 30. sep 2007 kl. 23:31 (CEST)
Ikke noe problem. Vi har ikke mange artikler som tilsvarer denne, men jeg brukte skjønn og valgte å gjenopprette den. –Peter J. Acklam 1. okt 2007 kl. 11:06 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over norske ornitologiske bøker. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. feb. 2021 kl. 17:25 (CET)[svar]