Diskusjon:Liste over byer i Mexico

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvis noen har forstand på det, kan man kanskje gjøre tabellen sorterbar, altså alfabetisk og etter de forskjellige folketellingene. Wikijens 5. mar 2008 kl. 16:38 (CET)

Som forespurt er den nå sorterbar. Undertittelen Innbyggere måtte bort, da jeg ikke klarte å få denne til å bli plassert riktig. Dette var ingen enkel tabell, og ble egentlig et dårlig eksempel for oppfølging/opplæring . For å få sortert innbyggertellingene korrekt, må tallene settes i malen Mal:Sorterbar som gir tusenskilletegn (norske, et mellomrom) men som allikeveld gjør den sorterbar.
1.133.070
blir til
{{soterbar|1133070}}
Se mine endringer på de første 5 byene. — Kageet/d·c/b·e 5. mar 2008 kl. 22:52 (CET) PS: Jeg liker denne typen jobber, og kan godt gjøre flere.

Manglende data[rediger kilde]

Jeg har sammenlignet alle innbyggertall med tallene som er oppgitt på siden citypopulation.de. Alt ser ut til å stemme, med unntak av Xico, hvor det ikke var oppgitt noe tall for 1990 (Vi hadde nøyaktig det samme som 1995, dette har jeg slettet, da jeg går ut fra at det var en feil). I tillegg var det på citypopulation.de ikke oppgitt folketall for Mexico by fra 1995 (her har jeg beholdt tallet vi hadde, da det var et annet tall enn 1990 og 2000, og derfor sannsynligvis er fra en annen kilde. Hvis noen kan undersøke disse to tallene, vil listen være komplett. En annen detalj er at Wikipedia sorterer México D.F alfabetisk etter Michoacán og Morelos. Den forstår altså «é» som en bokstav etter alle andre i alfabetet. Jeg regner med at det gjelder á,à,è osv. også. Hvis noen vet om en måte å sortere bokstaver med aksent på riktig, ville det være fint. Jeg regner med at dette også gjelder andre lister på wikipedia. Mvh. Wikijens 7. mar 2008 kl. 13:35 (CET)

Jeg kom for øvrig over denne siden: http://unstats.un.org/unsd/demographic/products/dyb/DYB2000/Table08.pdf , med innbyggertall fra 1990, hvor noen av tallene stemmer med våre, andre ikke (det henger vel sammen med hva man regner med til de forskjellige byene). Jeg finner fortsatt ingen data for Xico fra 1990. Wikijens 7. mar 2008 kl. 14:07 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over byer i Mexico. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 13:01 (CEST)[svar]