Diskusjon:Liste over Oslos bydeler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Forslag om infoboks[rediger kilde]

Jeg foreslår at vi tilpasser en egen infoboks for Oslos bydeler i likhet med mal:Infoboks norsk kommune. Eksisterende mal:Infoboks bydel er ikke egnet. __meco 9. nov 2006 kl. 01:15 (CET)

Flettingsforslag[rediger kilde]

Bakgrunnen for flettingsforslaget er at vi da bare vil ha en side som skal vedlikeholdes. Teksten kan transkluderes inn i avsnittet Oslo#Bydeler med { {:Liste over Oslos bydeler} }. Jeg har allerede lagt inn <onlyinclude> </onlyinclude> slik at kategorisering og annet som ikke skal transkluderes ikke kommer inn i Oslo-artikkelen. __meco 6. jan 2007 kl. 15:32 (CET)

Mer info om transklusjon på Wikipedia kan leses på Wikipedia:Transclusion. __meco 6. jan 2007 kl. 15:36 (CET)

Bruk av bydelenes logoer[rediger kilde]

Er det begrensninger på opplasting/bruk av bydelenes logoer? (Tilsvarende kommune-våpen) Hilsen Hebue 11. jul 2010 kl. 21:55 (CEST)

Big nothing! Da kan jeg vel prøve å laste opp logoer til bydeler i Oslo, og se hvordan det går. Hebue 21. jul 2010 kl. 22:36 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over Oslos bydeler. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2021 kl. 05:09 (CEST)[svar]