Diskusjon:Leif Ryvarden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bør lages egen artikkel for bibliografi[rediger kilde]

Det er gjort en stort arbeide med bibliografien i denne artikkelen, noe som er veldig bra. Samtidig synes jeg det til en viss grad overskygger selve biografien.

Hva med å løfte ut slike omfattende biografier i egne artikler, f.eks på formen «forfatternavn» (bibliografi)? Den kan da lenkes inn fra en kortere bibliografiseksjon, så de som ønsker den mer omfattende versjonen velger den. Noen synspunkter? mvh - Ulf Larsen 28. apr 2011 kl. 18:12 (CEST)

Jeg synes ikke at omfanget av bibliografien i seg selv er et problem, vi har flere slike artikler hvor bibliografidelen er større enn biografidelen. Derimot bør det nok ryddes her, i og med at det meste av bibliografien er ført opp to ganger, i to ulike format. Mvh --M Haugen 28. apr 2011 kl. 18:57 (CEST)
På den andre sida: Vi har en god del diskografier som egne artikler, så det burde ikke være noe prinsipielt mot å ha bibliografier. Vi har forresten allerede noen. Hilsen GAD 28. apr 2011 kl. 21:40 (CEST)
Støtter Ulf og GAD i dette. Når bøkene tar minst ti ganger så mye plass som biografien, begynner det å bli litt mye. --Eisfbnore 12. jun 2011 kl. 15:09 (CEST)