Diskusjon:Kystpartiet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Nasjonalistisk/isolasjonistisk[rediger kilde]

Jeg tilbakestilte endringen som tok vekk at partiet er nasjonalistisk/isolasjonistisk. Partiet ønsker at Norge skal være 100% selvforsynt med mat (det er vi slett ikke i dag). Vi skal ha full råderett over egne ressurser (nei til EU osv.). Vi skal drive sel- og hvalfangst uansett hva resten av verden mener om det. Det er også et kristent parti (hva med alle muslimene i Norge?). Det er vanskelig å si at dette ikke er noe nasjonalistisk og isolasjonistisk. –Peter J. Acklam 28. mar 2005 kl.08:53 (UTC)

Jeg er enig med Kurtber i at den setningen virker krass og litt POV. Hvis den skal være med, bør det forklares nærmere hva som menes (i artikkelen). --–Duffman 28. mar 2005 kl.10:55 (UTC)
Jeg er enig med Duffman at om dette skal være med, så må dette utdypes. Mange særtrekk hos Kystpartiet finnes også i Senterpartiet. Nasjonalisme assosieres lett med nazisme, noe Kystpartiet selvsagt ikke er. Det er flere kristne partier, så totalt sett holder dette ikke! Dessuten skjønner jeg ikke hvor du har dette med isolasjonistme fra? Å være motstander av globalisering er ikke ensbetydende med at man er isolasjonistisk. Jeg tror ikke Bastesen ønsker å gjøre Norge til noe Hviterussland ;-) jakro64 28. mar 2005 kl.12:02 (UTC)
Skriv det om slik dere vil eller ta bort alt sammen. Jeg gidder ikke diskutere dette når premissene for diskusjonen ser ut til å være at nasjonalisme er omtrent det samme som nazisme og isolasjonisme betyr at ikke vil ha noe som helst med andre land å gjøre. –Peter J. Acklam 28. mar 2005 kl.18:38 (UTC)
Nei, nå tror jeg du misforstår. Jeg siktet kun til at det lett kan oppfattes slik. Jeg tror en presisering som du var inne på i første melding er bra. Vi bør dessuten ha med noen linjer om de ulike partienes kjernesaker, og det du var inne på blir da helt sentralt. jakro64 29. mar 2005 kl.09:52 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Kystpartiet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 04:18 (CEST)[svar]