Diskusjon:Julebrus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva med å legge inn produsentene av de ulike julebrusene, og gjennom dette få den eventuelle geografiske tilhørigheten for ulike farger og smaker? H. Dahlmo 18. des 2005 kl.23:49 (UTC)



Är julebrus och julmust verkligen samma sak? Den svenska versionen av den här artikeln handlar nämligen om julmust, och jag misstänker starkt att det inte är samma sak. Någon som har koll borde kanske ändra så att artiklarna inte hänvisar till varandra som samma sak. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 83.255.194.27 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Den engelske artikkelen det lenkes til er også om julmust, selv om engelsk wiki har en artikkel om julebrus... er dette noe som har skjedd automatisk? Hvis ikke kan det vel rettes manuelt? Tales

Er ikke champagnebrus som det refereres til i artikkelen et «ulovlig» navn, altså at det ikke kan benyttes grunnet varemerkeloven? --Finn Bjørklid 11. nov 2007 kl. 18:55 (CET)

Selv om det er ulovlig å bruke som varemerke, er det ikke ulovlig å si at noe smaker som det. Tales 14. okt 2008 kl. 17:21 (CEST)

Julebrus och julmust ÄR inte samma sak. De innehåller inte samma saker alls och det är två helt olika drycker. Det enda de har gemensamt är att de är traditionella juldrycker. Det borde uttryckas i artikeln.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Julebrus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. jul. 2017 kl. 13:27 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Julebrus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 14. jun. 2023 kl. 06:57 (CEST)[svar]