Diskusjon:Jordstråler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fenomenet jordstråling har fått mange skeptikere til å la være å gå videre i kunnskapen i dette felt. Tilfellet er at vi i dag har en rekke type strålinger som ødelegger god tilværelse i et hus/bolig. Dette er strålinger inklusive jordstråling som lager svært mye krøll for oss mennesker. Kunne myndigheter - ansvarlige personer i forvaltning kunne tenke seg å få dette demonstrert er det fullt mulig. Ved å skjerme en bolig fra disse nevnte stråler, har innevarmen i bolig automatisk økt ca 3grader + samt at luften har blitt svært mye bedre. I tillegg er barn som sover sammenkrøllet i senger beviselig kommet i en rett posisjon når strålingen uteblir. Det er så sterke krefter i disse områdene at selv tyske leger tilviser at kreftpasienter som er operert ikke skal ligge og sove på slike årer som de fleste hus har i grunnen. De som vil som ikke tror, bli med til en trafostasjon som står i et nabolag - disse stråler strøm ca 200 meter i hver retning. Mennesker har pustet lettet ut når dissse stasjoner har blitt skjermet. I et hus er det i dag inklusive jord og vannårestråling opptil 9 strålepunkter i tillegg som skaper stor misstrivsel og et verdigrunnlag svært få ønsker å leve under. Ved riktig skjerming forsvinner denne form for trussel for oss mennesker og gir et velbehag av ro i kroppen. Dette er også understøttet av skriftlige rapporter. Problemet i Norge er at vi lever etter teorien og ønsker svært lite kontakt med den reelle hverdag. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 87.118.29.76 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Oppgaven for Wikipedia er ikke å argumentere for det ene eller andre synet eller å komme med nye resultater, men å gi en avbalansert og dokumentert beskrivelse av et emne. Jeg hadde ikke lest innlegget ovenfor, da jeg skrev om artikkelen om Jordstråler. De påstandene som blir satt frem ovenfor er ikke dokumentert og kan derfor ikke komme inn i artikkelen.
Selv har jeg vist til tysk Wikipedia for jordstrålebegrepets historie. Jeg ser nå at denne typen referanser ikke er tillatt og vil erstatte med noen av de referansene som jeg satte inn for noen dager siden i artikkelen om ønskekvist. Jeg har begynt å redigere den artikkelen, men er ikke fornøyd med den ennå. Blant annet inneholder den påstander om ønskekvistens eldre historie, som er usikre og sannsynligvis må fjernes. Jeg vil også prøve å besvare hvem som mener at jordstråling er farlig.Roufu (diskusjon) 8. aug 2012 kl. 21:46 (CEST)