Diskusjon:Jens Hundseid

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Jens Hundseid er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Jens Hundseid har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 14, 2015.

Antisemittiske uttalelser[rediger kilde]

Jeg tenkte jeg skulle kommentere endringen jeg gjorde her: Jeg tok altså ut henvisningene til Forland 2009, Johansen 1984 og Mendelsohn 1969, og erstattet setningen med noe jeg mener får frem det samme poenget, bare med en annen kildehenvisning. Dette gjorde jeg fordi jeg ikke har tilgang på Forland og Mendelsohn og ikke kan se hva de spesifikt skriver om Hundseid; i Johansen-boken finner jeg ikke navnet «Hundseid» nevnt i det hele tatt. Valaker-sitatet fungerer likevel godt som en kommentar til Hundseid egne etterkrigsuttalelser om at han ble tvunget inn i NS – han kom jo i høyeste grad med uttalelser som plasserer ham i fascistisk retning sett med moderne øyne.

Vi kan gjerne vurdere å ta utsagnet om antisemittiske uttalelser inn i artikkelen igjen dersom noen sitter på disse bøkene og kan gi litt mer kontekst rundt hva han faktisk skal ha uttalt.

Jeg kommer forresten straks til å ta {{forbedringspotensial}}-merket ut, da jeg anser innvendingen som håndtert nå med alle utvidelsene jeg har gjort i dag. Mvh. Kjetil_r 22. jun 2013 kl. 17:00 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Jens Hundseid. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. feb. 2018 kl. 17:56 (CET)[svar]