Diskusjon:Heim

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Administrasjonssenter[rediger kilde]

I et nyhetsbrev fra prosjektadministrasjonen står det at «ordfører og rådmann vil ha kontor og oppmøte både på Kyrksæterøra og Liabø», og dette er gjengitt på Wikidata som kildebelegg for at kommunen har to administrasjonssenter.

Jeg er uenig. At rådmannen, ordføreren eller flere for den saks skyld, har kontordager flere steder, vil ikke være tilstrekkelig for å konstituere flere administrasjonssenter. Viktige indikatorer vil være: hvor mottas posten, hvor er fysisk arkiv, hvilke adresse oppgis på hjemmeside, i brreg. og i offentlige oversikter. Mvh M O Haugen (diskusjon) 16. feb. 2020 kl. 21:00 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Heim. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. feb. 2021 kl. 10:29 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Heim. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. des. 2021 kl. 05:10 (CET)[svar]