Diskusjon:Gudfaren 2

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Infoboks[rediger kilde]

Noen som kan ordne en slik filmtabell her?

Sånn, da er infoboksen lagt inn (jeg går ut ifra at det var en slik du mente). Enkelte felter er ikke fylt ut, men det kan kanskje du fikse? Forøvrig kan du signere innleggene dine ved å skrive ~~~~ til slutt i innlegget ditt:) OPus- (mld, film) 6. nov 2005 kl.18:12 (UTC)

Flott, tusen takk. Må få lært meg hvordan jeg lager slike... Og takk for info om såkalt signering! Tomma87 6. nov 2005 kl.18:40 (UTC)

Det er ikke så vanskelig, du bare kopierer koden jeg la inn, fra {{infoboks| og fram til }}. Siden bytter du ut informasjonen med det som stemmer for din film. Jeg tok koden fra Harry Potter og Ildbegeret siden jeg visste det var en slik infoboks der, så slipper jeg å huske på alt som skal skrives inn. Hvis det er et felt du ikke vet hva det skal stå i i farten så setter du bare en strek. Det er viktig at man har | bak all informasjonen, slik at det blir rett. Men det er bare å prøve seg fram, så lærer du etterhvert (forhåndsvisningsfunksjonen er fin til å prøve seg fram, eller du kan bruke Sandkassa), og hvis det er noe du ikke får til skriver du bare til meg på diskusjonssiden min, evt ber noen andre om hjelp på deres diskusjonsside:) OPus- (mld, film) 6. nov 2005 kl.18:45 (UTC)

Igjen sier jeg takk! Du er til stor hjelp! Tomma87 6. nov 2005 kl.19:07 (UTC)