Diskusjon:Gudfaren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Ja, da har jeg oversatt den engelske artikkelen om Gudfaren til norsk (jeg registrerte meg like etter at jeg var ferdig) - og takk til dere der ute som rettet på diverse småfeil :)

Meget god jobb – og velkommen. =) Jon Harald Søby 4. nov 2005 kl.16:56 (UTC)

Noen som kan hjelpe?[rediger kilde]

Jeg tenker på å få oversatt en artikkel om Gudfaren II + III. Noen som kan hjelpe til?

Sett i gang, gjør det du føler du gidder, og så vil eventuelle andre medhjelpere komme til etterhvert. Hvis du mener artikkelen ikke blir fullverdig før hele den engelske artikkelen er oversatt kan du merke den med {{Uoversatt}}, og la den engelske teksten du ikke oversetter stå i artikkelen. OPus- (Disk.|Bidrag) 4. apr 2006 kl.10:03 (UTC)

Innspillinger på Sicilia.[rediger kilde]

I tillegg til landsbyen Forza D`Agro er det gjort filmopptak til serien et par andre steder også nordøst på Sicilia.

Det amerikanske filmteamet ble også oppsøkt av den virkelige sicilianske mafiaen, Cosa Nostra, da de gjorde filmopptak der. Filmteamet måtte betale såkalte beskyttelsespenger til Cosa Nostra for å unngå "uhell" under deres opphold på Sicilia.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Gudfaren. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jul. 2017 kl. 06:09 (CEST)[svar]