Diskusjon:Eritrea/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Har prøvet å språkvaske[rediger kilde]

... men gir opp. Historiekapittelet bærer sterkt preg av google-oversettelse, og jeg er ikke sikker nok på hvem som het hva på norsk, eller hvilke områder som het hva for den delen. Kan noen andre se på dette? 159.171.54.76 31. aug 2011 kl. 18:14 (CEST)

Hei, er det du som er Ermias? Skjønner godt frustrasjonen din, men takk for innsatsen du har gjort ihvertfall! Håper du får lyst til å se mer på artikkelen etterhvert :) Jeg skal notere meg artikkelen og prøve å få sett over den etterhvert, men jeg har veldig lite kjennskap til landet, så vi får håpe det dukker opp noen med større Eritrea-kjennskap også. – Danmichaelo 1. sep 2011 kl. 21:01 (CEST)
Skal ta en se på den og forbedre den, takk - Bruker:Ermias 10. okt 2011 kl. 16:03

Diktatur og menneskerettighetsbrudd[rediger kilde]

Noen forsøker systematisk å fjerne ubehagelig informasjon om den politiske situasjonen i Eritrea.--vindheim 2. sep 2011 kl. 18:38 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eritrea. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 30. jun. 2017 kl. 01:29 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eritrea. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2017 kl. 06:44 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Eritrea. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jul. 2017 kl. 11:38 (CEST)[svar]