Diskusjon:Ekstraterritoriell status

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg ser ikke at det er hold i påstandene i denne artikkelen. At en ambassade er underlagt hjemlandets jurisdiksjon betyr ikke at området ambassaden ligger på "tilhører" dette landet. Ambassader tilhører og er underlagt suvereniteten til det landet de ligger i. --Gobiman 22. des 2006 kl. 04:40 (CET)

Jeg har endret formuleringen noe slik at dette må å tilhøre forsvinner, ettersom det ikke er relevant uansett; det er reglene for hvordan diplomatiet fungerer som regulerer dette, og ikke eierskapet. Cnyborg 22. des 2006 kl. 04:57 (CET)

Kilder?[rediger kilde]

Finnes det noen kilder? mistenker dette for å være feil. "En ambassade er underlagt vertsstatens lovgivning" Stemmer det, vil feks Vaktene i USA ambasade i oslo ikke ha tilatelse til å bære 2håndsautomat våpen. I Norge er det vel Politiet som skal sikre sikkerheten, også til utenriksstasjoner.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ekstraterritoriell status. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. jun. 2017 kl. 20:50 (CEST)[svar]