Diskusjon:Drottningborg videregående skole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Inneholder faktafeil, og enkelte wikipedister nekter sannheten fra å komme frem. De har nå sperret siden for videre redigering. Dette er sørgelig for Wikipedia - sanningen tilsløres... Dette usignerte innlegget ble skrevet av 158.37.144.100 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hvis du ser faktafeil kan du nevne det her på diskusjonssiden sammen med referanser som beviser det du sier. --Eivind 17. feb 2008 kl. 16:34 (CET)

Jeg vet at det er faktafeil her, og det er at nåværende rektor er predikanten Ketil Jensen, og ikke Leif Otto Sødal. Se ww.drottningborg.vgs.no. Håper man kan ta seg tid til å se at opplysningen stemmer med skolens offisielle hjemmeside.

Endringen i rektorstillingen var ikke grunnen til låsingen, grunnen var en meget sterk POV som ble introdusert i samme redigering. Noorse 3. mar 2008 kl. 23:34 (CET)
Har nå endret rektors navn til Ketil Jensen. Noorse 3. mar 2008 kl. 23:38 (CET)

Handelsbrev[rediger kilde]

ER en ettårig videregående handelsskole altså får å få HANDELSBREV slik et man kunne drive Dagligvarehandel ett FAGBREV Å REGNE ? Ps: gikk på handelsskole i 1974.