Diskusjon:Det nordlige Amerika

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg skulle ønske noen kunne lage et kart over denne regionen og laste det opp på Commons. Kjetil2006 13. jan 2007 kl. 21:45 (CET)

Jeg ønsker ikke at denne artikkelen blir vandalisert enda en gang. Gjøres det «radikale endringer» i artikkelen, så er det et krav at disse må dokumenteres med referanser. Kjetil2006 20. jan 2007 kl. 19:40 (CET)

Selv om FN bruker ordet "Northern America" finnes det ingen i engelsk-talende Nord-Amerika og Europa som bruker ordet "Northern America". For alle engelsk-talende mennesker i Nord-Amerika og Europa betyr Northern America norlige deler av De forente stater som Washington State, Montana, osv. America (på engelsk) betyr De forente stater og Northern American betyr nordlige deler av De forente stater. Bar se på denne artikkelen for forstå hvordan og hva Northern America betyr på engelsk:

http://www.thestar.com/opinion/article/164488

Før vi blir enige, bør vi bli enige om terminologien. Amerika kan både benyttes både for å beskrive landområdet Amerika (ref oppdageren Amerigo Vespucci) og for å beskrive den føderale republikken USA. Blir vi enige om dette, kan diskusjonen fortsette. Så lenge begrepet Amerika kan benyttes i flere sammenhenger, så kan relaterte begreper gjøre det samme. Denne artikkelen omhandler ikke en nordlig republikk og den omhandler heller ikke «nordstatene». Den omhandler et landområde definert som en underregion. Se forøvrig følgende informasjon om religion i denne underregionen Kjetil2006 14. feb 2007 kl. 00:28 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Det nordlige Amerika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. jan. 2024 kl. 13:38 (CET)[svar]