Diskusjon:Den nye hollandske vannlinjen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Verdensarven?[rediger kilde]

Denne setningen:

«I 1995 lot den nederlandske staten disse forsvarsverkene føyes til UNESCOs foreløpige liste over verdensarven.»

Er det en forveksling med Stelling van Amsterdam? - Ulf Larsen 9. des 2007 kl. 20:02 (CET)

Ikke det jeg vet, Stelling van A'dam er permanent på listen - vannlinjen forelöpig etter hva jeg har greid finne ut. Etter hva jeg ser vil det si at den er nominert for hovedlisten. Noorse 10. des 2007 kl. 20:56 (CET)
Har sjekket nøyere, og utvidet med litt mer tekst. Noorse 26. jan 2008 kl. 16:27 (CET)

Dette avsnittet:

«I 1995 lot den nederlandske staten disse forsvarsverkene føyes til UNESCOs foreløpige liste over verdensarven. Frem til 2008 har den nye hollandske vannlinjen ikke blitt plassert på verdensarvlisten, årsaken skal være at dens funksjon kommer overens med Stelling van Amsterdams. En mulig løsning kan være å føye disse to forsvarsverkene sammen til Festning Holland.»

-er fremdeles ikke helt klart for meg. For det første så var det vel ikke den nederlandske stat som føyde forsvarsverkene til listen, det gjør vel UNESCO selv. Og resten er vel mer spekulasjoner, om en del står på listen så holder det vel å skrive det, eventuelt ta videre planer lenger ned og ikke i intro som jo skal gi en oversikt. mvh - Ulf Larsen 28. feb 2008 kl. 08:51 (CET)

Billedgalleri eller fortløpende bilder?[rediger kilde]

Er litt skeptisk til samlede billedgallerier, hva med heller å legge bildene fortløpende til høyre i teksten? Se for eksempel Verdensarven i Europa. mvh - Ulf Larsen 9. des 2007 kl. 20:32 (CET)

Helt greit for meg, ser meg og litt rundt etter flere bilder. Lurer forresten på om ikke artikkelen bör flyttes til Den nye hollandske vannlinjen... Hva mener du? Noorse 10. des 2007 kl. 20:53 (CET)
Det er vel kanskje bedre med Den nye hollandske vannlinjen - støtter det. mvh - Ulf Larsen 10. des 2007 kl. 20:55 (CET)
Bör da ikke også den andre vannlinjen fölge montro? :) Har flyttet og rettet det jeg fant av lenker nå... Noorse 10. des 2007 kl. 21:06 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Den nye hollandske vannlinjen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. apr. 2024 kl. 07:13 (CEST)[svar]