Diskusjon:Cavendish-eksperimentet

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Oversatt fra engelsk wikipedia pr desember 2009. KjellG 30. des 2009 kl. 22:26 (CET)

Beregnet Cavendish noen verdi for G?[rediger kilde]

I kapitlet "Cavendish beregnet aldri noen verdi for G" står det mot slutten "En ytterligere omplikasjon er det faktum at vitenskapsmenn på midten av 1900-tallet ikke brukte noen spesiell enhet for kraft.[23]"

Tidsangivelsen "1900-tallet" må være feil. Det kan ikke finnes noen referanser til dette i den engelske teksten. KjellElec 17. jul 2011 kl. 16:12 (CEST)

Den norske artikkelen er oversatt pr desember 2009. En må derfor sammenligne med den engelske teksten fra den tid som en finner her. Mulig at den norske arikkelen trenger en oppdatering? Mvh KjellG 17. jul 2011 kl. 21:31 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Cavendish-eksperimentet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. jul. 2017 kl. 14:05 (CEST)[svar]

Forenkling[rediger kilde]

Jeg har forenklet de to siste overskriftene. De skal i allminnelighet ikke være lange beskrivelser av hva som følger eller spørsmål. Den siste overskriften er forandret ganske enkelt til Torsjonsvekt da det er det det handler om. Dessuten har jeg i denne seksjonen fjernet en del unødvendige ligninger som enten er gjentagelser eller virker bare forstyrrende. Dessuten er mindre feil rettet opp med et par kommentarer. Phidus (diskusjon) 1. aug. 2017 kl. 16:26 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Cavendish-eksperimentet. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 21. des. 2021 kl. 19:33 (CET)[svar]