Diskusjon:Børn av tiden

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Segelfoss by er såvidt meg bekjent en frittstående roman? Da burde artikkelen kanskje ikke peke til "Børn av tiden", som er en annen roman, selv om de to henger sammen? Nbo-HS 20. jul 2009 kl. 14:21 (CEST)

Ettersom jeg opprettet både denne artikkelen og pekeren fra Segelfoss by kan jeg fortelle hvordan jeg tenkte: Wikipedia trenger ikke først og fremst mange mikroartikler av typen «Tittel er en roman av den norske forfatteren navn, først utgitt i år», men flere faglig baserte artikler som gir våre lesere mulighet til å skjønne hva det handler om, og sette kunnskap inn i en sammenheng. Ved å skildre denne dobbelromanen under ett, slipper vi å gjenta elementære opplysninger, og dertil kan vi se stoffet i det store bildet.
Tilsvarende løsning er valgt ved Bror min, og burde IMO også være valgt for Rosa (roman) og Men Livet lever. Den dagen artiklene utvikler ut over det omfanget og faglige nivået vi finner i de vanlige litteraturhistoriene kan det sikkert være aktuelt å dele det i to artikler. Men foreløpig er det nok best slik. Mvh MHaugen 22. jul 2009 kl. 23:46 (CEST)
Skjønner. Ser at dette kan være en grei løsning inntil det blir mer kjøtt på beinet i disse artiklene. Nbo-HS 23. jul 2009 kl. 00:39 (CEST)