Diskusjon:Børge Kjeldstad

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne artikkelen tror jeg nærmer seg et sletteforslag.

Artikkelen ble 16. mars 2013 merket med malene: kildeløs, relevans og kategoriløs. Disse vedlikeholdsmerkene har artikkelforfatteren fjernet. Artikkelen har i ettertid fått kategori, den har fått noen få, men ikke dekkende kilder og er vel fortsatt ikke relevant. Kan ikke se at denne kunsneren på det nåværende tidspunkt er notabel nok til å ha egen artikkel på Wikipedia. Det ser ut som om det er Børge Kjeldstad selv som skriver artikkelen. I så fall har han ikke klart å finne særlig mye kilder. Denne kunstneren er ikke berømt, men er det han har å vise til nok til oppføring på Wikipedia. Kildene som oppgis viser:

  • Kunstneren har fått: Kr 5 000, fra DKNVS’ forskningsfonds, Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab[[1]]. Det absolutt minste av alle stipendene de delte ut våren 2011 og det falt ikke inn i kategorien utmerkelser og priser.
  • Vinnere av TÆL-stipendet i Trøndelag 2006, kr 20.000, 26 stipend utdelt og det han fikk var ikke spesielt høyt.
  • Olavsfestdagene, en utstilling.[[2]]
  • En selvbiografi (42 sider) trykt privat og som gratis nettressurs. Den ligner mest på en bildekatalog. Den er registrert i Bibsys.[(no) Bibsys] [[3]]

Bibsys avslører også en bok om konstruksjon av kontainership (sammen med fler) publisert av NTNU i 1996.[(no) Bibsys]. Børge Kjeldstad sin CV er heller ikke veldig omfattende[[4]]

I artikkelen står: «Blant Kjeldstads mest verdsatte malerier er det politisk ladede bildet av den dødsdømte iranske tobarnsmoren Sakineh Mohammadi Ashtiani: Bildet ble malt på hovedgaten i Trondheim og deretter distribuert på internett til fri politisk bruk.» Hvis det faktisk ble malt på gatelegemet så er det spesielt. Ble det malt på et lerret mens han stod på gata, er det ikke notabelt. Stallo (diskusjon) 17. mar 2013 kl. 17:41 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Børge Kjeldstad. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. jul. 2021 kl. 10:47 (CEST)[svar]