Diskusjon:Atom

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Anbefalt artikkel Atom er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Artikkelsamarbeid Atom blir eller har blitt vurdert av andre brukere med tanke på forbedringspotensial. Se kommentarsiden.

 

Wikipedia Atom har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 41, 2007.
Artikkelen Atom er en del av underprosjektet Kjemi, som søker å øke antall kjemi-relaterte artikler og utbedre kvaliteten på eksisterende artikler. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.
Good article AA-nivå Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på Kaa-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.

Full Omarbeiding[rediger kilde]

Har gått over det hele offline de siste par ukene, men jeg tror ikke noen av redigeringene i mellomtiden ikke er dekket opp. Mangler fremdeles en og annen referanse o.l og noe flyt; blir fremdeles i tyngste laget her og der. Men jeg mente det var riktig å sette den inn nå før det evt blir mer. hd 30. nov 2006 kl. 01:16 (CET)


Har rettet en regne feil i summeringen av atom radiene; «utsagn»atomradiene er (5,3+6,0)•10-11m = 1,03•10-11m«utsagn»

er rettet til: atomradiene er (5,3+6,0)•10-11m = 1,13•10-10m

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Atom. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. okt. 2017 kl. 17:37 (CEST)[svar]