Diskusjon:Astronomer mot orddeling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 23. februar 2020, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

organisasjon, eller???[rediger kilde]

Nå er jeg rett nok "medlem" av denne "organisasjonen", og jeg støtter fullt og helt opp om prinsipprogrammet deres. Men jeg stiller meg like fullt tvilende til wikipedias bruk av begrepene "organisasjon" og "medlem", ettersom satire er særpreg for måten disse menneskene (altså VI) forholder oss til verden rundt oss på. Forøvrig er begrepet "medlem" feil, AMO lister meg som "sjef nr. 1122", ikke som medlem. --Brusdal 29. jan 2005 kl.00:30 (UTC)

Man er vel medlem selv om man er sjef. Er det egentlig så farlig hvilke begreper man bruker i denne sammenheng? Kanskje man kan bytte ut ordet "organisasjon" med "forening", skjønt dette er detaljer jeg ikke henger meg så mye opp i. --1983. sjef 30. jan 2005
Jeg synes det må være greit å bruke ordet medlem, men legger inn litt mer informasjon i artikkelen, som kanskje løser problemet. Cnyborg, 1104. sjef 30. jan 2005
Artikkelen er informativ den, morsomt også at den er oversatt til engelsk (selv om den nok har minimal verdi for engelsklesende). Men, artikkelen snakker bare om selve foreningen, ikke om saken. Det kunne faktisk nevnes noen eksempler som illustrerer alvoret i spøken, det er tross alt språk som er hovedsaken, og ikke f.eks. hvor mange medlemmer ‘foreningen’ har. --Finn Bjørklid 31. aug 2005 kl.21:53 (UTC)
Dette er en artikkel om foreningen, så jeg synes det er nettopp medlemstall og denslags som er aktuelt her. Det er lenket til særskriving, hvor det er flere eksempler, allerede i første linje. Cnyborg 31. aug 2005 kl.22:01 (UTC)