Diskusjon:Arendal lotteforening

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Fletting[rediger kilde]

Artikkelen er foreslått flettet pga manglende notabilitet av Orland. Jeg mener den absolutt har notabilitet som en av Norges eldste lotteforeninger. Jeg foreslår derfor at flett-merkingen fjernes eller at den tas en runde på WP:S. KEN 5. nov 2009 kl. 17:00 (CET)

Fletting, eller noe annet. I utgangspunktet mener jeg at lokale lag av foreninger sjelden er leksikonmateriale, og det er hittil ikke noe i teksten som tyder på at denne foreningen har gjort noen unike tiltak, eller andre ting enn andre lotteforeninger. Slettediskusjon er vel i og for seg en logisk framgangsmåte for å høre andres mening. MHaugen 5. nov 2009 kl. 17:24 (CET)
I.o.m. at den er blant Norges eldste, så regner jeg med at det gjør foreningen notabel, på samme måte som andre organisasjoner o.l som har fått oppføring pga alder (f.eks Arendal Sjakkselskab). KEN 5. nov 2009 kl. 18:35 (CET)
Jeg drister meg til å ta bort flettemerket. Enig med KEN om denne. Heller ingen stor respons på fletteforslaget. Dersom denne fortsatt fremstår som tvilsom for en egen artikkel så vil det ofte være bedre å bruke WP:S. Da vil eventuelt flere vurdere den, og vi får alltid en avgjørelse (som også kan være fletting dersom det er støtte for det). Mvh Ooo86 18. nov 2009 kl. 16:52 (CET)