Diskusjon:Angola/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hører cubanske soldater hjemme under demografi?[rediger kilde]

Jeg stusset litt på denne teksten under «demografi»:

«I 1975 slo 250 000 cubanske soldater seg ned i Angola for å hjelpe MPLA-styrkene med å kjempe for sin uavhengighet. Disse cubanerne er av europeisk og asiatisk (hovedsakelig kinesisk) opphav, mens andre inkluderte dem av ren afrikansk og mulatt-opphav som hadde forfedre i Angola. Men i 1989 forlot nesten alle cubanerne landet etter at en fredsavtale mellom Angola, Cuba og Sør-Afrika ble signert.»

Jeg lurer på hvordan dette hører hjemme under Angolas demografi. Hvis det var mange cubanere som bosatte seg der fast, eller hvis det var mange cubanske soldater som fikk barn med angolanere, vil det kanskje være relevant å ta med dette. Men jeg ser ikke at utenlandske soldater som forlot Angola for 25 år siden og kun var stasjonert der, uten å bo der fast, skal være relevant for Angolas demografi. Te og kaker (diskusjon) 16. jun. 2015 kl. 13:14 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Angola. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. jul. 2017 kl. 12:47 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Angola. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. okt. 2017 kl. 16:50 (CEST)[svar]