Diskusjon:Alice Cooper

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Alice Cooper er en del av underprosjektet Rock, som jobber med å forbedre Rock-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
B Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på RB-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Jeg blir helt oppgitt. Denne artikkelen inneholder jo flere grove faktafeil! For det første, etter debu albumet "Easy Action" i 69, kom "Pretties For You". Begge disse utgitt på Frank Zappas Straight Records. I slutten av 1970 signerte Alice Cooper gruppen til Warner Bros., og kom der i kontakt med den da ukjente Bob Ezrin, mannen som senere produserte klassikere som Kiss`Destroyer, og Pink Floyds The Wall. Med Ezrin ga bandet ut "Love It To Death" med hitten "I`m Eighteen". bÅret etter kom "Killers". Så kommer "Schools Out", og bandet får en stor hit med låten med samme navn. Bandet følger opp med "Billion Dollar Babies" i 73. Gruppen har nå begynt å skrante, hovedsaklig mellom Alice selv, som ville bli enda mer teatralsk, og resten av gruppen som ville spille mer vanlig rock. Et siste album med Alice Cooper gruppen kommer i 74, kalt "Muscle Of Love". I 75 bruker Alice Cooper sparepengene sine på å gi ut "Welcome To My Nightmare", hans første på egne ben, Albumet blir godt mottat, og får en hit med "Only Women Bleed". Alice får samme år navnet sitt lovlig skiftet til Alice Cooper, selv om han faktisk hele tiden har brukt dette som sitt artist navn. Årene som følger sliter Alice kraftig med Alkohol problemer, og går inn og ut av behandlingshjem. Flere album følger i disse årene, #Alice Cooper Show" 76, "Goes To hell" i 76, "Lace And Whiskey" 77 og "From The Inside" i 79,uten den helt store suksessen. En del obskure album kommer på begynnelsen av 80 tallet, med "Dada" i 83 som den kanskje verste. På midten av 80 tallet får han bukt med problemene sine, og er den dag i dag 100 % avholds. Etter enda flere album, er Alice tilbake igjen på hitlistene med "Poison" fra albumet "Thrash" i 89. To år etter på kommer "Hey Stoopid" med nesten like mye suksess. Etter noen års pause, kommer "The Last Temptation" i 94. Albumet er ikke like mye polert, og hitliste vennlig som de to forgjengerne, men oser dog av kvalitet. Årene går, og bortsett fra et live album ("A Fistfull Of Alice") i 97, er det stilt. i 2000 gir mannwen lyd fra seg igjen, iform av den harde og mørke "Brutal Planet". Albumet er det tyngste han har gitt ut, og får blandet mottakelse. # album følger i årene som kommer ("Dragontown", "The eyes of Alice Cooper" (skrevet av usignert bruker 62.16.139.248 13. mar 2006 kl.00:56)

I steden for å bli oppgitt kan du jo vurdere å oppdatere artikkelen. Det ser ut som du er Alice-fan og har da sikkert greie på emnet. Du kan også vurdere den engelske artikkelen for ytterligere info: Alice_Cooper. --Finn Bjørklid 13. mar 2006 kl.01:08 (UTC)
Jeg har nå tatt meg av saken, og skrevet en helt ny og mer verdig artikkel for Alice Cooper -Bruker:Neitakk 29. mai 2006 kl.03:06 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Alice Cooper. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2021 kl. 04:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Alice Cooper. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. apr. 2023 kl. 04:50 (CEST)[svar]