Wikipedia:Dugnadskontor/Mexico by undergrunnsbane

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mexico by undergrunnsbane[rediger kilde]

Lagt inn av: Eisfbnore (d) (b) (@) 13. jun 2010 kl. 22:44 (CEST)

Som ukens dugnad for Portal:Undergrunnsbane tenker jeg å legge inn en oppfordring til oversettelse av artikkelen Mexico by undergrunnsbane, som ikke har blitt oversatt noe særlig på to år. Jeg kan ikke spansk, så hvis noen kunne tatt seg av denne jobben hadde det vært fint.

Jeg vil foreslå at vi begynner så og si fra scratch. Fjerner linjene fra hovedsiden og legger disse over i egene artikler for hver linje ala Linje 4 (New Yorks undergrunnsbane) og overfører informasjonen som er lagt inn pr linje dit. Så setter vi opp et linjekart på hovedsiden. Profoss 14. jun 2010 kl. 08:28 (CEST)

Jeg har laget overgangsmaler {{STC}} som fungerer med {{STC|linjenummer}} og setter automatisk inn bilde med lenke til linjen. Profoss 14. jun 2010 kl. 13:35 (CEST)
Det var lurt, men hvor kom forkortelsen STC fra? --Eisfbnore (d) (b) (@) 14. jun 2010 kl. 13:45 (CEST)
Sistema de Transporte Colectivo-Metro :) Var forkortelsen som var i bruk på engelsk wiki. Forøverig kunne vi trengt en egen neste stasjons mal, gjerne en som kan brukes om igjen på andre undergrunnsbaner. Profoss 14. jun 2010 kl. 13:48 (CEST)
Da var linjekart på plass, jeg foreslår at vi kaster ut den spanske teksten og oversetter enkeltlinjene hver for seg. Profoss 14. jun 2010 kl. 14:24 (CEST)
Jeg lagde {{Københavns metro vervmal}}, for en stund siden, vet ikke om den kan brukes her. Uansett så går det jo fint å oversette fra engelsk også, ikke noe problem. Håper vi får laget noen navigasjonsmaler etter hvert også.
P.S: Spurte deg et spørsmål på Portaldiskusjon:Undergrunnsbane, ta en titt på det ;D Eisfbnore (d) (b) (@) 14. jun 2010 kl. 14:31 (CEST)
Da var samtlige linjer dekket (med unntak av linje 12 som er en fremtidlig linje) Profoss 14. jun 2010 kl. 16:30 (CEST)
Og der var {{STC}} skiftet ut med {{U-ikon/Mexico by}} som del av et større ikonprosjekt, tenkte å lage undermaler for hver by. Skal sette igang med dokumenteringen av malen snart.
WOW, dette går unna! Jobben er nesten ferdig utført før uken er omme! Nå har jeg laget en mal etter modell av den engelske, er den grei? {{Mexico bys metro}}

Linjeliste[rediger kilde]