Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Undergrunnsbane/U-Bahn

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hvorfor så smalt?[rediger kilde]

Hvorfor innsnevre prosjektet til undergrunnsbane i Tyskland og Østerrike? Som alt arbeidet rundt Portal:Undergrunnsbane viser så er det jo interesse for undergrunnsbaner generelt, og jeg tror det er bedre å satse stort enn smalt i dette emnet. Jon Harald Søby 28. jun 2010 kl. 20:55 (CEST)

Nettopp fordi emnet er så stort trenger vi å innsnevre temaet. Et underprosjekt for undergrunnsbaner i hele verden ville drukne i innhold, rødlenker og kaos. Opprinnelig var planen å opprettet et eget prosjekt utelukkende for Frankfurt, men så utvidet vi det til å omfatte hele Tyskland + Wien. Etterhvert vil jeg kanskje også lage egne underprosjekter for andre banesystemer, som f.eks Undergrunnsbaner i Japan, Frankrike, USA etc. Eisfbnore (d) (b) (@) 28. jun 2010 kl. 21:09 (CEST)
Da synes jeg vi heller burde opprette ett stort prosjekt, og så ha underdprosjekter av dette igjen. Jeg kunne nemlig tenke meg å delta på et undergrunnsbaneprosjekt, men ikke om bare U-Bahner.
Fordeler med å ha ett prosjekt er å kunne ha felles retningslinjer for hvordan ting gjøres, felles vurderingsgrunnlag for kvalitet og prioritering og så videre. Sånn jeg ser det for meg kan man ha ei stor ressursside for undergrunnsbaner på Wikipedia:Underprosjekter/Undergrunnsbane, og så ha for eksempel ei underside Wikipedia:Underprosjekter/Undergrunnsbane/Frankfurts undergrunnsbane (eller Tysklands undergrunnsbaner) hvor man koordinerer arbeidet med denne. Det vil gjøre ting mer helhetlig, mener jeg. Jon Harald Søby 28. jun 2010 kl. 21:15 (CEST)
Det er jeg for, det hadde vært fint om denne hadde vært et under-underprosjekt, men nå er det vel forsent? Eisfbnore (d) (b) (@) 28. jun 2010 kl. 21:16 (CEST)
Neida, skal ikke ta lange tida å endre det. :-) Jon Harald Søby 28. jun 2010 kl. 21:18 (CEST)
Ok, det er bra. Mårre forresten le av denne endringen. Eisfbnore (d) (b) (@) 28. jun 2010 kl. 21:20 (CEST)
Jeg blir også gjerne med på et underprosjekt som omfatter alle undergrunnsbaner. Som du veit, er jeg allerede litt i gang med stasjonene til Mexico bys metro. Haakon K 29. jun 2010 kl. 04:30 (CEST)
Det er fullt mulig å opprette et eget under-underprosjekt til Amerikanske undergrunnsbaner, slik som vi har gjort her. Det skader aldri å spesialisere. Eisfbnore (d) (b) (@) 29. jun 2010 kl. 11:37 (CEST)