Wikipedia-diskusjon:Underprosjekter/Hovedside/f1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg liker ikke helt dette «header»-systemet, synes det ser bedre ut på den nåværende siden, men hvis det skal brukes må i hvert fall noe gjøres for å bli kvitt dupliseringen av overskriftene på ukens artikler. Hadde det vært mulig å ha portalene liggende på tvers av hele skjermen slik som mal:hovedportaler? Og hva med feltene for nylig avdøde og for andre språk? --Tokle 11. feb 2006 kl.15:49 (UTC)

Nylig avdøde burde legges inn, men andre språk kan dekkes av interwikilenkene (synes jeg). Angående portalene, er det sikkert mulig. Men da vil den høyre kolonna bli en del kortere enn den venstre… Med mindre vi finner noe annet å ha der. Jon Harald Søby 11. feb 2006 kl.15:50 (UTC)
Jeg tenkte på å legge inn nylig avdøde og andre språk der, det vil vel gjøre så de bli omtrent like lange igjen. Eller kanskje en liten lenke til siste nytt fra wikinews, eller dagens bilde. Jeg tror jeg er enig med deg angående språklenkene. --Tokle 11. feb 2006 kl.16:25 (UTC)

Jeg vet ikke hvordan jeg skal si dette, men altså: Jeg synes det blir litt for mange «bokser» på dette forslaget, mener designet på nåværende hovedside er bedre. Skjønner at det er under arbeid, så jeg ville bare tipse om dette nå (det samme gjelder egentlig for designet på portalene, skjønt, de er vel hakket verre). Er litt redd for at det som er bra av design på nåværende Wikipedia blir borte i alle boksene som nå er i utvikling. En annen ting: Kunne ikke Ukens danske- og svenske artikkel nedtones noe, når designet først endres? Kanskje plasseres i høyrespalte sammen med det som i dag ligger under Andre språk (gjerne med ingress/bilde, men i mindre format)? Elisabethd 11. feb 2006 kl.19:44 (UTC)

Jeg er enig med Elisabethd når det gjelder boksene og synes foreløpig det nåværende designet er bedre, selv om det var endel fine ting ved dette forslaget også. Jeg synes også introduksjonsteksten bør være på forsiden i en eller annen form, og at vi uansett må ha en lenke til nynorsk der. Wolfram 11. feb 2006 kl.20:29 (UTC)

Og så boksene som er favorittingen min med hele designet (utenom headeren)… Kanskje vi kan bruke en gradient? Jon Harald Søby 12. feb 2006 kl.02:06 (UTC)
Hvis en telelr utenfra og innover og finner mer enn 2-3 visuelle bokser så er det lurt å begynne å tenke seg om. Ofte er boksene berettiget nok men det er det visuelle preget av bokser som er vanskelig. Ofte kan en innramming med en boks utelates ved å legge på litt ekstra luft. Luft er forresten et av de elementene som koster lite og gir mye. Bokser er forresten ikke alltid så ille men om de blir lagd for påtrengende så kan de virke veldig forstyrrende. — Jeblad 12. feb 2006 kl.02:23 (UTC)
Hvis overskriftsboksene hadde blitt endret til sånn det er gjort på commons:Hovedside hadde det blitt bra (tror jeg). --Torstein 1. mai 2006 kl.12:03 (UTC)
Nåh! Jeg var ikke klar over at det var diskusjon her også. Mine kommentarer på Tinget var følgende: «Det nye forslaget har en klarere overskrift i toppen, slik at «pratet» ble plassert til høyre, og jeg likte godt å se antallet artikler klart og tydelig. Lenke til nynorsk kommer dessuten klarere fram (hvilket nynorsk folka bør like). Farger: blått og grønt? Kanskje Elisabethd bør titte på fargevalget?»
Ellers merker jeg en tendes til konservatisme i tankene overfor. Forsøk først å uttrykke hva dere liker med forslaget før det kommer med hva dere ikke liker. --Finn Bjørklid 1. mai 2006 kl.15:07 (UTC)

Slovakisk[rediger kilde]

Den slovakiske hovedsiden kan kanskje være til hjelp mot å løse uenighetene rundt portal-ikonene øverst på siden. Og da tenker jeg mer på estetikk enn innhold, ettersom det slovakiske portalsystemet ikke er så veldig utviklet. --Tokle 15. mai 2006 kl.16:36 (UTC)