Wikipedia-diskusjon:Stilark

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Dette ser bra ut. Jeg mener det bør stå at "Koden skal validere på http://validator.w3.org/". --–Duffman 13. mar 2006 kl.09:18 (UTC)

Validering bør både skje mot CSS-standarden, slik som på «validator», for å sjekke at kode er riktig. Men også med prøving i de forskjellige nettlesere og plattformer, for å bekrefte at det ser bra ut også. Forhåpentligvis får jeg satt i gang videre arbeid med denne siden senere i dag. –Wintermute 13. mar 2006 kl.09:27 (UTC)
Det er jeg enig i, ingen bør kunne gjøre endringer uten å først ha testet det grundig. PC-brukere bør teste i IE, FF og Opera, samt be en Mac-bruker om å teste det i Mac-browsere, og vice versa. --–Duffman 13. mar 2006 kl.09:29 (UTC)

Veien videre[rediger kilde]

Det er blitt ganske mye rot mellom Common og Monobook på :no. Jeg skal prøve å få skrevet litt om hva som hører hjemme i hvilken av dem, og etterhvert få ryddet opp i slik de er nå. Dessuten skal jeg prøve å få laget en oversikt over hvilke klasser som finnes og hva de skal benyttes til. Uten innspill vil ikke dette kunne føre noen vei. –Wintermute 13. mar 2006 kl.21:14 (UTC)

Kanskje det er en idé at en er konsekvent på at Common har en nøytral stil som fungerer uansett presentasjonsmedium og at spesielle ting implementeres i de enkelte spesialiseringene, slik som monobook? Hvis en for eksempel legger et bakgrunnsbilde på et element i Common så har en effektivt blokkert enkelte typer bruk. — Jeblad 28. mar 2006 kl.21:22 (UTC)

Feil i tastatursnarveier i Opera[rediger kilde]

Hei jeg vet ikke om noen andre har lagt merke til det men tastatur snarveiene virker ikke som de skal i opera. Det er flere av snarveiene som forsvinner bla Rediger (shift-esc-e). Jeg har funnet ut at feilen ligger i javascript, siden hvis en slår av js virker de som de skal. Det må også sies at dette ikke er noe problem på engelsk og commonds. (jeg har testet i win xp og Linux) SKvalen 29. jan 2009 kl. 15:41 (CET)