Wikipedia-diskusjon:Patruljeringsforum

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg tror vi har behov for en drøftingsside for enkelte sider mht. det å patruljere. Den bør være både for patruljører og administratorer som patruljerer.

Etterhvert som en kommer inn i «jobben» vil en kanskje se at der er nyanser i forhold til newbies og hva de presterer. Ikke alle er vandaler, selv om det kan virke slik i skoletiden. Mange trenger åpenbart litt veiledning - og så får de en velkomstmal med et uoverskuelig antall bruksanvisninger tilsendt. For noen kan det være tilstrekkelig, mens andre fortsetter med samme opplegget. Oppfølging av slikt kan bli krevende.

En må foreta valg, gjerne ut fra erfaring og skjønn. Skjønnsmessige avgjørelser er alltid diskutable.

Det er derfor vi ønsker at en forsøker å reflektere over hvordan ens eget skjønn virker. Å dele slike tanker kan gjøre oss alle bedre. Bare det å formulere dem kan hjelpe en selv til mere klarhet - og vhja andres tanker rundt samme tema kan en håpe at vi alle kan gjøre en bedre jobb.

Siden vil trenge en heading som i kortform veileder om hva vi vil, og hvordan vi kan komme dit. Kanskje bør der være noe om tone (Wikikette) og hvordan best kunne be om/kreve avklaring uten å tråkke på for mange ømme tær med ordkrig som resultat.

Synlighet for forumets underside er et problem, siden hjelpportalen inneholder et utall sider, og dette er en underside av en av disse igjen. --Bjørn som tegner (diskusjon) 30. mar. 2014 kl. 14:52 (CEST)[svar]

Arkivering[rediger kilde]

Foreslår at Danmichaelos arkiveringsbot blir satt i sving også på patruljeringsforumet. Hilsen Nording 14. apr. 2015 kl. 19:12 (CEST)[svar]

GjortDanmichaelo (δ) 14. apr. 2015 kl. 19:46 (CEST)[svar]
Kjapt! Takker. Nording 14. apr. 2015 kl. 20:55 (CEST)[svar]