Wikipedia-diskusjon:Malproblemer

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Se også http://mail.wikipedia.org/pipermail/wikien-l/2006-June/048585.html, ting er ikke så dramatiske likevel. ZorroIII 7. jun 2006 kl.20:52 (UTC)

Ting ser ut til å kunne løses smidig, men det ligger samtidig et varsel der om at det er et tidsspørsmål, og vi kan vel like godt ta tak i det nå. Venter vi blir det antagelig bare flere maler å stri med senere. Cnyborg 7. jun 2006 kl.22:43 (UTC)
For noen som ikke har tid og sannsynligvis heller ikke nok IT-kunnskap til å sette seg inni problemets natur sånn uten videre: Går det an å få en kortfattet versjon av hva som er problemet? Hva ved taksoboksene kommer f.eks. til å slutte å virke? Og hvordan kan det løses? Hanno 16. jul 2006 kl.20:45 (UTC)
Det var planlagt innført et krav om at alle tagger skal starte og slutte i samme objekt, typisk delte tabell- og infoboksmaler. En kan altså ikke ha en tabell eller en <div>som starter i en mal og slutter i en annen mal. Dette pga at objekter skal være cachebare på egenhånd. Se forøvrig Wikipedia:Malproblemer. Da utviklerne fant en annen måte å løse denne utfordringen på er ikke lenger problemet så akutt. Men vi bør likevel tilstrebe å gjøre maler så "self contained" som vi kan. Men denne jobben kan vi altså gjøre som ledd i vanlig vedlikehold av maler. ZorroIII 16. jul 2006 kl.21:32 (UTC)
Tja. Si ifra (f.eks. på Wikipedia:Taksoboks) hvis det innebærer noen større endringer for taksobokser. Hanno 19. jul 2006 kl.14:11 (UTC)