Wikipedia-diskusjon:Liste over kjerneartikler vi mangler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kjerneartikler?[rediger kilde]

Har vanskelig for å se at artikler om amerikanske basketballtrenere er kjerneartikler som vi må ha på Wikipedia på norsk. Erfaringsmessig tror mange amerikanere at USA er verdens midtpunkt, det betyr ikke at alt som er viktig for dem er interessant eller leksikalt materiell for andre land. --KEN (diskusjon) 7. jul 2012 kl. 19:28 (CEST)

Enig, men det er mye lettere å ta for seg denne ferdige listen til tross for de svakheter den måtte ha enn å lange vår egen liste med 10000 kjerneartikler med all krangling det vil kunne medføre. Dette er jo også bare en hjelpe-/dugnadsside, og ikke en liste i artikkelrommet som hevder at noe er viktigere enn noe annet. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 7. jul 2012 kl. 19:39 (CEST)

Jeg savner Cecil B. DeMille på listen (finnes på sv, da og en samt en lang rekke andre språk). Han har også blitt æret gjennom prisen Golden Globe Cecil B. DeMille Award som også mangler. --J. P. Fagerback (diskusjon) 1. apr 2013 kl. 18:56 (CEST)

Kan foreslås på diskusjonssidene til enten m:List of articles every Wikipedia should have/Expanded eller en:Wikipedia:Vital articles/Expanded. Vår liste er produsert av en bot som bare har sjekket hvilke artikler fra disse listene som ikke hadde iw til norsk. Mvh. --Wikijens (diskusjon) 1. apr 2013 kl. 19:11 (CEST)