Ottestadhallen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Ottestadhallen
Beliggenhet
AdresseGubberudvegen 40, 2312 Ottestad
LandNorge
StrøkOttestad
StedStange
Historiske fakta
FormålSport
Eier(e)Stange kommune
Ferdigstilt2015
Kart
Kart
Ottestadhallen
60°46′06″N 11°06′41″Ø

Ottestadhallen er en flerbrukshall på Ottestad i Stange kommune i Innlandet som sto ferdig i 2015. Den ligger ved Ottestad ungdomsskole og ikke langt fra Steinerskolen på Hedemarken. Ottestadhallen har et treningsareal som tilsvarer kravene til en full håndballbane. Arealet kan deles opp slik at det blir 3 minihåndballbaner.

Hallen er det utstyr til håndball stor bane, håndball minibane, basketball, volleyball, innebandy, tennis og badminton. Hallen har 3 sett garderober (6 garderober) for bruk til innendørs og utendørs aktivitet. I tillegg er Ottestadhallen utstyrt med teleskoptribune for andre kulturarrangement. Det er en samlet tribunekapasitet på ca 650 sitteplasser når teleskoptribunen benyttes. Ottestadhallen ble tatt i bruk høsten 2015.

Stange kommune har inngått samarbeid med Stangehallen ved utleie av hallen. Stangehallen administrerer bestilling og tildeler / setter opp treningstider i Ottestadhallen, samt stiller med hallvert. Det innebærer at alle spørsmål knyttet til leie av Ottestadhallen og tildelte treningstider, skal rettes til Stangehallen.[1]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Anlegget» Arkivert 2. februar 2022 hos Wayback Machine., Ottestadhallen.