Nannestadhallen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Nannestadhallen
Beliggenhet
LandNorge
FylkeAkershus
KommuneNannestad
Kart
Kart
Nannestadhallen
60°13′06″N 11°01′08″Ø
Fotballbane og sandvolleyball-bane utenfor hallen

Nannestadhallen er en flerbrukshall for Nannestad Idrettslag og Nannestad videregående skole. Hallen befinner seg i Smedstuvegen 6, 2030 Nannestad i Akershus. Nannestad videregående skole er leietager av hallen.

Om hallen og området rundt[rediger | rediger kilde]

Utenfor hallen er det en fotballbane av kunstgress, sandvolleyball-bane, grusbane og diskgolfoppsett. I hallen er det kurver for basketball, håndballmål, turnutstyr, og en klatrevegg. Inni hallen er det 8 garderober delt opp etter partall til jenter og oddetall til gutter. I tillegg er det et styrkerom med variasjon av styrkemaskiner og vekter. På parkeringen er det ladestasjoner for el-bil.

Arrangementer[rediger | rediger kilde]

Romerikes Råeste arrangeres også på området omkring hallen. Arrangementet pleier å være årlig i september og det settes opp hinder omkring hallen og andre steder langs løypa i Teigebyen. Start og slutt er rett utenfor hallen.[1]

Nannestad håndballcup arrangeres på kunstgressbanen utenfor hallen og på de to banene inni hallen. Dette er et årlig arrangement som faller på de valgte dagene for Nannestad dagene i midten/ slutten av juni hvor de har turneringer for de fleste kull for gutter og jenter hvor det er lag nok til å sette opp.

I perioden April-Mai er hallen også brukt til COVID-19 vaksinering for Nannestad kommunes innbyggere.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Romerikes Råeste». Besøkt 30. april 2021.