Maldiskusjon:Slettnom

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

«Nominert»?[rediger kilde]

Burde ordet «nominert» endres til «foreslått at»? Nominasjoner er vanligvis noe man må gjøre seg fortjent til, og dermed kan ordet «nominert» gi inntrykk av at artikkelen var altfor dårlig? V85 22. mar 2010 kl. 22:35 (CET)

Umiddelbart liker jeg den mer «norske» uttrykksmåten, men det må i så fall være «foreslått» (uten «at»). ;-) (Eventuelt «X nominert for sletting» / «nominert X ... for sletting» -> «foreslått sletting av X ...».) — the Sidhekin (d) 23. mar 2010 kl. 08:54 (CET)

Mer vennlig tekst[rediger kilde]

I en diskusjon på Torget kommenterte Iselilja at den nåværende teksten minner om et inkassovarsel og foreslo en vennligere tekst. Jeg har bygget litt videre på forslaget og prøvd å lage et fullstendig utkast til ny tekst som inkorporerer de nødvendige lenkene:

Hei X, flott at du bidrar til Wikipedia! Jeg er imidlertid i tvil om Liste over alle mulige tobokstavsord er relevant for omtale i leksikonet og ønsker derfor en diskusjon rundt dette. Siden du har opprettet en artikkel om dette emnet ønsker jeg at du bidrar i diskusjonen med dine argumenter for hvorfor vi bør ha en slik artikkel. I slike diskusjoner indikerer man med {{sb}} om man ønsker at vi skal beholde artikkelen eller {{ss}} om man ønsker at vi skal slette den. Diskusjonen er imidlertid ikke en avstemming, og det er argumentenes tyngde som skal være avgjørende. Konsensus fra tidligere diskusjoner vil også ofte tillegges vekt. Se WP:S for mer info. Hvis utfallet skulle bli at artikkelen blir slettet er det viktig å ikke ta det personlig. [[Brukerdiskusjon:{{{2}}}|Kontakt meg]] gjerne hvis du har spørsmål.

Men jeg er sikker på at det kan gjøres bedre – kom med forslag! – Danmichaelo (δ) 27. jun 2012 kl. 17:04 (CEST)

Jeg synes denne teksten var veldig fin. iselilja (diskusjon) 28. jun 2012 kl. 09:26 (CEST)
Et par forslag: «Sammen med relevante argumenter, indikerer man i slike diskusjoner med ...» og «Skulle utfallet bli at artikkelen blir slettet, håper jeg du har forståelse for dette og ikke tar det personlig.». Eivind (d) 28. jun 2012 kl. 12:28 (CEST)