Hopp til innhold

Maldiskusjon:Sletting-introduksjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noen som har innvendinger mot å legge til denne malen? Endre tekst fra «Et google-søk er god hjelp. Der kan du bruke malen {{Google-søk}}.» til «Et Google- eller ordboksøk er god hjelp. Der kan du bruke malen {{Google-søk}} eller {{Ordbok-søk}}nsaa 10. des 2006 kl. 22:28 (CET)

Endring i introduksjon[rediger kilde]

Viser til diff. En slik endring kan man ikke gjøre uten bred enighet. Jeg har revertert. Keanu 22. jan 2012 kl. 23:27 (CET)

Hele denne malen er opprettet og vedlikeholdt uten bred enighet – ja uten diskusjon: Denne diskusjonssiden ble først brukt i 2006, og hverken Tinget eller andre diskusjonssider lenket hit før 2007. Det er tydeligvis først når jeg gjør en endring du misliker at det skal være nødvendig med diskusjon først.
Jeg vil påstå du tar helt feil: Normen på Wikipedia er at man ikke trenger å diskutere før man gjør en endring. Det er kun retningslinjer og (tydeligvis) relevanskriterier som trenger enighet først.
Kravet ditt vil jeg derfor avvise – og ber om at dette fjernes igjen: Det er fortsatt en formulering som ikke kun er redundant i forhold til de relevante retningslinjene – den tolkes ofte i strid med retningslinjene, og er således både egnet til å skape misforståelser hos brukere og til å skape bråk i diskusjonene. — the Sidhekin (d) 23. jan 2012 kl. 00:31 (CET)