Maldiskusjon:Anno

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Eksempel fra Maldiskusjon:Anno[rediger kilde]

Her blir du ført ... fra dette eksempelet Mal:Anno#Eksempler

Permalenker?[rediger kilde]

Hmmm, jeg forsto ikke helt syntaksen i malen (ikke noen bombe...;), men er det mulig å legge inn permalenker? Dette vil vel først og fremst komme til anvendelse i kontroversielle artikler, og der er det ofte nødvendig å arkivere gamle tråder på diskusjonssiden. Finn Rindahl 27. apr 2010 kl. 19:25 (CEST)

Problemet er at permalenker vil ikke peke til en diskusjon under utvikling, den gir diskusjonen på et frosset tidspunkt. — Jeblad 27. apr 2010 kl. 20:15 (CEST)
Jepp, men det er likevel svært relevant når en ordlyd er «låst» etter at en diskusjon har kommet fram til en konsensus/kompromiss. Er permalenker teknisk mulig i dagens mal? Finn Rindahl 27. apr 2010 kl. 20:18 (CEST)
Ja det er mulig, det kan også legges inn som en valgfri parameter. Typisk vil en skrive {{anno|Blabla|oldid=123456789<anno>}}</nowiki>, er oldid satt så lenkes det til en spesiell revisjon. Hvis vi gjør noe slikt så bør det imidlertid være veldig synlig at vi faktisk lenker til en gammel versjon av diskusjonssiden. Jeg tror ikke en slik visualisering er så lett å få til. — Jeblad 27. apr 2010 kl. 20:26 (CEST)

Autonummerering[rediger kilde]

Det er mulig å bruke autonummerering av oppføringer. I utgangspunktet satte jeg bare opp bruk av «dagger» som symbol, men det kan være at en løpende nummerering er lettere å forstå. Ulempen med dette er at to annoteringer som peker til samme seksjonstittel vil få to forskjellige numre om vi bruker style sheets. Hvis vi bruker Javascript for å lage numreringen så vil den ikke alltid fungere. Enda en mulighet er å bruke style sheets for en standard numrering og så justere denne med Javascript. Til slutt har vi at det er mulig å lage en parserfunksjon som da alltid vil lenke korrekt. En slik løsning kan sjekke om det finnes arkiver og justere lenking tilsvarende. Før vi gjør dette for komplekst bør vi vel finne ut om dette dekker et faktisk behov og ikke bare er «nice to have». — Jeblad 27. apr 2010 kl. 20:27 (CEST)