Liste over Stargate Atlantis-episoder

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Denne artikkelen inneholder en liste over episoder for TV-serien Stargate Atlantis.

Sesong 1 og 2 er kommet ut på DVD, slik at de er mulig å kjøpe. I august 2006 ble det kunngjort at det kommer en sesong 4 av TV-serien. Denne startet på Sci Fi Channel i 2007.

Den 5. februar 2007 ble den 60. episoden av Stargate Atlantis vist på TV.


Sesong 1[rediger | rediger kilde]

Tittel Først vist på TV Episode #
Rising (Part 1) 16. juli, 2004 1x01
Rising (Part 2) 16. juli, 2004 1x02
Hide and Seek 23. juli, 2004 1x03
Thirty-Eight Minutes 30. juli, 2004 1x04
Suspicion 6. august, 2004 1x05
Childhood's End 13. august, 2004 1x06
Poisoning the Well 20. august, 2004 1x07
Underground 27. august, 2004 1x08
Home 10. september, 2004 1x09
The Storm (Part 1) 17. september, 2004 1x10
The Eye (Part 2) 8. november, 2004 1x11
The Defiant One 15. november, 2004 1x12
Hot Zone 22. november, 2004 1x13
Sanctuary 29. november, 2004 1x14
Before I Sleep 6. desember, 2004 1x15
The Brotherhood 3. januar, 2005 1x16
Letters from Pegasus 10. januar, 2005 1x17
The Gift 17. januar, 2005 1x18
The Siege (Part 1) 24. januar, 2005 1x19
The Siege (Part 2) 31. januar, 2005 1x20

Sesong 2[rediger | rediger kilde]

Tittel Først vist på TV Episode #
The Siege (Part 3) 15. juli, 2005 2x01
The Intruder 22. juli, 2005 2x02
Runner 19. juli, 2005 2x03
Duet 5. august, 2005 2x04
Condemned 12. august, 2005 2x05
Trinity 19. august, 2005 2x06
Instinct 26. august, 2005 2x07
Conversion 9. september, 2005 2x08
Aurora 23. september, 2005 2x09
The Lost Boys (Part 1) 23. september, 2005 2x10
The Hive (Part 2) 21. november, 2005 2x11
Epiphany 28. november, 2005 2x12
Critical Mass 5. desember, 2005 2x13
Grace Under Pressure 12. desember, 2005 2x14
The Tower 19. desember, 2005 2x15
The Long Goodbye 2. januar, 2006 2x16
Coup D'etat 9. januar, 2006 2x17
Michael 16. januar, 2006 2x18
Inferno 23. januar, 2006 2x19
Allies (Part 1) 30. januar, 2006 2x20

Sesong 3[rediger | rediger kilde]

Tittel Først vist på TV Episode #
No Man's Land (Part 2) 14. juli, 2006 3x01
Misbegotten (Part 3) 21. juli, 2006 3x02
Irresistible 28. juli, 2006 3x03
Sateda 4. august, 2006 3x04
Progeny 11. august, 2006 3x05
The Real World 18. august, 2006 3x06
Common Ground 25. august, 2006 3x07
McKay and Mrs. Miller 8. september, 2006 3x08
Phantoms 15. september, 2006 3x09
The Return (Part 1) 22. september, 2006 3x10
The Return (Part 2) 20. november, 2006 3x11
Echoes 27. november, 2006 3x12
Irresponsible 4. desember, 2006 3x13
Tao of Rodney 11. desember, 2006 3x14
The Game 18. desember, 2006 3x15
The Ark 8. januar, 2007 3x16
Sunday 15. januar, 2007 3x17
Submersion 22. januar, 2007 3x18
Vengeance 29. januar, 2007 3x19
First Strike (Part 1) 5. februar, 2007 3x20

Sesong 4[rediger | rediger kilde]

Tittel Først vist på TV Episode #
Adrift (Part 2) Vår 2007 4x01
Lifeline (Part 3) TBA 2007 4x02
Reunion TBA 2007 4x03
Travelers TBA 2007 4x04
Missing TBA 2007 4x05
Doppelganger TBA 2007 4x06
The Seer TBA 2007 4x07
Tabula Rasa TBA 2007 4x08
Miller's Crossing TBA 2007 4x09
This Mortal Coil (Part 1) TBA 2007 4x10
Be All My Sins Remember'd (Part 2) TBA 2007 4x11